Viorel Brânduş, primarul comunei Valea Lungă, va candida din partea PNL la alegerile locale

Viorel Brânduş se reîntoarce în rândul liberalilor. Primarul comunei Valea Lungă s-a decis să candideze din partea PNL la alegerile locale din iunie 2016, pe listele PNL, deşi acesta este membru al PSD.

Brânduş a obținut mandatul de primar din partea PDL, dar, pentru a primi susținere financiară, a trecut la PSD, odată cu ordonanța migrației din septembrie 2014.

Brânduş a decis să candideze din partea PNL după numirea lui Dumitru Miculescu la co-preşedinția Organizației dâmbovițene a Liberalilor.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Viorel Brânduş, primarul comunei Valea Lungă, va candida din partea PNL la alegerile locale

 • 3 martie 2016 at 10:51
  Permalink

  Se manifesta la toate nivelele. Nici nu îți vine să mai razi. Poate așa a fost dintotdeauna și nu am văzut eu sau poate traseismul politic se practic mai intens. Dar povestea cu psd iști și liberali care au intrat în unpr și acum sunt în pnl e ceva ce nu vezi în fiecare zi. Vor avea mulți de pierdut în aceasta fuziune. Întrebarea e: unpr iști sau pnl iști adevărați ?

  Reply
 • 2 martie 2016 at 23:26
  Permalink

  Cretinismul se manifesta acut in politica imbecila din satele judetului Dambovita. Mizeria morala e la ea acasa in comuna asta, Valea Lunga, precum si-n multe alte comune, aproape-n toate. Deci, individul asta a intrat ca pedelist, dupa care l-a fentat pe Popescu si s-a dus la Tutuianu. Acum i-a tras-o si pesedeului si se duce pe liste la penelisti, dar in tot timpul asta a pozat in uneperist nedeclarat. Despre ce vorbim? Intrebarea este, cei care voteaza se intreaba oare daca e normal ce se intampla la ei in sat? Nu se intreaba pentru ca toti sunt la fel, fiecare ar face la fel daca ar fi la putere in comuna la el.
  Si toti vor in Europa! E greu asa…

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro