Un nou succes al companiei târgoviştene Regata, în cadrul AMBIENT EXPO 2017!

Compania 100% târgovişteană, Regata, unul din cei mai importanţi jucători pe piaţa naţională a  materialelor de construcţii, a fost invitată şi în acest an la cel mai important târg de profil din România, AMBIENT EXPO 2017, desfăşurat la Romexpo, în perioada 23-26 Martie. Expoziția pe care Regata a prezentat-o în cadrul târgului s-a bucurat de un succes binemeritat între participanții la eveniment. AMBIENT EXPO 2017 a reunit cele mai importante companii care activează în construcții, dând liniile directoare ale lui 2017,  în acest domeniu.

Regata a fost înființată în 1993, devenind prin munca echipei, o companie de succes la nivel național, în scurt timp de la intrarea pe piață. Pe plan local, Regata a dezvoltat o rețea proprie de magazine (4 magazine, 2 depozite de  construcții și un showroom), venind în sprijinul nevoii locale de locuri de muncă pentru târgovișteni, prin crearea a peste 200 de posturi. Totodată, Regata a sprijinit și sprijină proiectele Universității Valahia din Târgoviște, dar și alte proiecte educaționale și sociale, precum sponsorizarea echipei de fotbal AFC Chindia Târgoviște.

Ar fi extraordinar pentru orașul nostru dacă toate companiile mari  s-ar implica în proiecte educaționale și sociale locale. Gazeta Dâmboviței urează succes Companiei Regata cu încrederea că aceasta va continua implicarea în viața urbei.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro