Țuțuianu nu mai are încredere în dâmbovițeni? Maramureșeanul Florin Grad pus secretar executiv la județ

La propunerea președintelui PSD Dâmbovița Adrian Țuțuianu, BPJ l-a ales secretar executiv al organizației pe Florin Grad. Postul rămăsese vacant prin demisia fostului secretar executiv. Alegerea este una interimară, conform statutului PSD secretarii fiind desemnați  în cadrul CEX, la propunerea președintelui.

Interesantă este însă alegerea președintelui Adrian Țuțuianu. Florin Grad este directorul fabricii Rondocarton, din această postură desemnarea sa părând una inspirată. Cum politica se face cu bani, oamenii cu bani fac bine partidelor. Totuși, Grad nu are nimic de-a face cu Târgoviștea decât la un nivel superficial din postura de director. Grad este maramureșean din Vișeul de Sus și a ajuns la Târgoviște în urmă cu câțiva ani, trimis de firma din Cluj proprietară a fabricii de carton ondulat. Postul de secretar executiv este unul cheie în interiorul PSD. Printre altele coordonează activitățile organizațorice și administrative la nivelul județului, lucru greu de făcut fără a cunoaște resursa umană a partidului. Alegerea sa de către Țuțuianu se înscrie într-o galerie mai amplă de numiri și susțineri a unor oameni din afara structurii tradiționale a PSD, care generează nemulțumiri în rândul celor care “au pus osul” ani de-a rândul pentru creșterea partidului și care arată că președintele PSD Dâmbovița are prea puțină încredere în social democrații dâmbovițeni vechi, preferând să lucreze cu prieteni și apropiați.

florin gral director rondocartonsursa foto Facebook


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Țuțuianu nu mai are încredere în dâmbovițeni? Maramureșeanul Florin Grad pus secretar executiv la județ

  • 17 iulie 2014 at 17:25
    Permalink

    Este foarte buna alegerea domnului Tutuianu.Maramuresenii sunt mult mai dintr-o bucata ,seriosi ,organizati si muncitori.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro