Țuțuianu ia în serios candidatura lui Volintiru la președinția CJD și lansează contraofensiva!

Primul adversar politic care reacționează public la anunțul făcut de președintele PNL Dâmbovița, Mihail Volintiru, conform căruia intenționează să candideze la președinția CJD, este chiar actualul președinte Adrian Țuțuianu. Volintiru a spus chiar în urmă cu câteva zile că țintește această funcție, nu în 2016, ci chiar mult mai devreme intenționând să declanșeze un referendum pentru alegeri anticipate la nivelul CJD.

Anunțul pare a-l fi enervat pe actual șef al administrației județene care a ales un atac în termeni duri, cam ca pe vremea când era în opoziție și îl ataca pe Florin Popescu. Deși atunci rolurile erau altele, Țuțuianu fiind cel care încerca să acceadă la putere și avea un discurs acuzator.

“Dacă în 2016 va intra domnul Volintiru la candidatură, eu voi veni să spun ce am făcut pentru acest județ, pentru fiecare localitate în parte, dânsul nu va putea să spună că a făcut ceva pentru acest județ. … E un venetic, parașutat de la București în județul Dâmbovița. … Calificativul pe care i l-am dat și i-l dau și astăzi, fără reținere, este de derbedeu” a atacat președintele CJD, citat de stiridb.ro.

După cum evoluează relația celor doi, județul va avea parte de circ multă vreme de acum încolo.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

: 2 ganduri despre “Țuțuianu ia în serios candidatura lui Volintiru la președinția CJD și lansează contraofensiva!

 • 17 mai 2014 at 23:12
  Permalink

  noua ne place circul:))) deja face parte din viata noastra

  Reply
 • 17 mai 2014 at 22:59
  Permalink

  Dezonorant discursul prezidentului judetului..Plus o logica fracturata:cum poti cere raportul faptelor celui aflat in opozitie ?Dintotdeauna, opozitia cenzureaza puterea, aratand ce NU a facut, sau la ce preturi a facut…

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro