AMBIŢIA EI ESTE CEA CARE O ÎNDRUMĂ

Am avut ocazia să o cunoaştem pe Alina Neagoe, tânăra actriţă în vârstă de 16 ani, elevă la Şcoala de Teatru pentru Tineret „Mircea Albulescu”. Aceasta a fost dispusă să ne împărtăşească mici gânduri pe care le are.

Cum şi când ţi-ai descoperit dorinţa de a urca pe scena teatrală?

„Mi-am descoperit pasiunea pentru teatru acum un an. Am aflat de nişte cursuri  de la profesoara mea de română şi m-am gândit că nu ar fi rău să încerc.”

Cum ai fost susţinută de cei apropiaţi?

„La început, apropiaţii m-au susţinut din toate punctele de vedere în privinţa pasiunii mele. După ce m-am apucat serios, le-a fost teamă că nu mă voi mai ocupa îndeajuns de şcoală. Au rărit-o cu încurajările, până i-am făcut să înţeleagă că nu o să neglijez şcoala sau alte obligaţii.”

Cum crezi că ţi-a schimbat acest tabiet perspectiva faţă de lucrurile din exterior?

Teatrul m-a făcut să privesc mai relaxat relaţiile cu oamenii. M-a determinat să fiu mai dezinvoltă şi să nu iau în serios orice problemă minusculă.

Care a fost cea mai haioasă întâmplare trăită acolo pe care o poţi prezenta pe scurt?

„La ultimul spectacol, doua colege au făcut o gafă. Fiind costumate în bucătari, se ceartă, una din ele iese din scenă, iar cealaltă aruncă polonicul după prima. Teoretic, trebuie să cadă pe undeva prin colţ, iar bucătarul presupus lovit să strige ‚Au!’. Am exersat de nenumărate ori scena până am fost siguri că nu o loveşte, însă la spectacol polonicul i-a căzut drept în cap.”

Ai avut ocazia să cunoşti diverse modele în cadrul reprezentaţiilor?

„Profesorul meu, Mircea Silaghi, îmi este model. Pe lânga aceasta, la reprezentaţii cum ar fi spectacole de improvizaţie sau stand-up, am ocazia să cunosc diverşi actori.”

Unde crezi că te va duce acest talent?

„Visez departe, îmi doresc să ajung cunoscută, poate chiar să lucrez în televiziune. Ştiu că nu mi se oferă nimic pe tavă şi va trebui să muncesc.”

În final, te rugăm să adresezi câteva cuvinte celor interesaţi de această profesie.

„Mergeţi la teatru cât mai mult. Vă deschide minţile şi vă oferă o altă perspectivă a vieţii.”

Entuziasmată pentru primul ei interviu, Alina s-a arătat o fată modestă, cu un suflet inocent, un surâs ingenuu şi visuri măreţe.

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro