Tatăl secretarului de stat Cătălin Olteanu, afaceri cu şcoala în care era membru în CA

     După semnalele pe care le primim din teritoriu, calitatea de membri ai Consiliilor de Administraţie ale şcolilor din judeţ sunt foarte profitabile pentru cei care ştiu să profite de pe urma contractelor de serivicii ale respectivelor unităţi de învăţâmânt. Un exemplu este  Şcoala din comuna  Comişani, unde banii sunt ochiul dracului, iar  pentru ei unii fac orice. Inclusiv călca în picioare legea.

      Tatăl secretarului de stat în Ministerul Economie, Cătălin Olteanu, fost consilier judeţean al Partidului Conservator, îşi susţine afacerea şi cu banii şcolii din localitate. N-ar fi nimic neobişnuit dacă Gheorghe Olteanu nu ar fi şi consilier local PSD în comuna Comişani, postură din care a devenit membru în Consiliul de Administraţie al Şcolii. Iar ca membru în acest for, în februarie 2014 a câştigat un contract de prestări sericii deratizare cu unitatea de învăţământ, pe intreprinderea individuală pe care o deţine: I I Olteanu Gh. I. Gheorghe. Contractul a fost valabil un an de zile (februarie 2014 – februarie 2015). 4300 de  lei dintr-un foc, date consilierului şi membrului în CA, într-o şedinţă în care Olteanu nu a fost prezent. Deşi nimănui nu i se pare că ar fi o problemă, situaţia este un ditamai conflictul de interese! Contactat telefonic directorul şcolii  a confirmat faptul că Olteanu era membru al CA când i s-a atribuit contractul, dar a refuzat să comenteze legalitatea acestuia. Oricum, directorul Ghiţă este un bun platnic, iar I. I. Olteanu Gh. I. Gheorghe  a tăiat o singură factură de 4300 de lei, prin septembrie.

       La licitaţia de la începutul acestui an, Gheorghe Olteanu şi-a dat demisia din CA şi nu mai vrea să facă deratizare, dar din informaţiile noastre a intrat în luptă firma controlată de fiul său, secretarul de stat Cătălin Olteanu, Eunomia SRL, firmă bună la toate: lucrările de construcţii (Spitalul Judeţean), montaje instalaţii termice (Primăria Târgovişte), Instalaţii apă (Compania de Apă), deratizare (Şcoala Comişani). Eunomia a câştigat contractul, dar licitaţia  a fost anulată pentru că, se pare,  societatea nu avea anumite autorizaţiile necesare unui asemenea serviciu.

       Cum ar veni dorinţă de deratizare multă, “şobolănime” la fel de multă!

p1 nou

comisani contract

factura comisani

olteanu catalin


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “Tatăl secretarului de stat Cătălin Olteanu, afaceri cu şcoala în care era membru în CA

  • 4 mai 2015 at 10:09
    Permalink

    In legatura cu firmale autorizate de compania de apa, stiti a cui este firma Gas Serv expert srl? A Directorului Cimpoaca de la compania de apa, deci ce avem aici? Unde mai pui ca aceasta fimra face afaceri si cu primaria tgv. centrale tremice la scoli, etc etc

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro