Târgoviștean revoltat: “Taxă post Covid -19” la stomatolog! Cât i s-a cerut

 

“Medicii stomatologi din Romania au aplicat o “taxa de coronavirus” de 100 lei pentru fiecare înfățișare la cabinet!”, afirmă un om de afacei din Târgoviște, revoltat după ce i s-a solicitat acest lucru. Târgoviștenul spune că este inadmisibilca după această criză să se perceapă astfel de taxe în condițiile în care toată lumea a fost lovită de criza coronavirusului.

“Pentru copilul meu de 5 ani mi-a fost cerută această taxă.
Cică pentru dezinfectare.
Adică, fraierilor, plătiți voi sa ne scoatem noi cele 2 luni de stat acasă! La un nr de minim 6 pacienți pe zi, acești medici fac un profit de 12. 000 de lei pe luna! I-am spus acest lucru unui foarte bun amic al meu, medic stomatolog și el, care profesează în Franța. A rămas perplex. Mi-a spus că, într-adevăr și el a făcut dezinfecție după fiecare pacient, și el a cumpărat măști și combinezoane, dar nu a pus aceste cheltuieli în sarcina clientului.
ASA ca, mai nesimtitilor de doctori dințari, când veți veni și voi la service cu mașina, când veți veni sa cereți servicii de la juriști, când veti merge cu rufele la curățătorie sau când veți apela la orice prestator de servicii din Romania, va vom cere și noi 100 lei! Aceeași taxă de șmecher!
Fac un apel la toți românii care oferă servicii- cereți aceasta taxă acestor nesimțiți când va solicită ajutorul. Sau nu îi serviți! Veti ajunge poate într-o zi voi la stomatolog sau cu copilul vostru la un medic dentist și vă vor cere să plătiți. Nu pot să nu vad câti profitori apar după această criză. Sunt profund dezgustat și intrigat de faptul că nimeni din guvern nu zice nimic.” a scris târgovișteanul pe facebook.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro