Alt fake news politic cu Boriga și Stan! Ce le mai atribuie “gura de Târgoviște”

O pagina de facebook, neasumată, a lansat recent un așa zis sondaj de opinie legat de candidaturile la primăria Târgoviște. (“așa zis” sondaj pentru că un sondaj se face după reguli stricte, iar rezultatele sondării sunt interpretate după metode sociologice, ceea ce nu se întălâmplă în cazul răspunsurilor pe facebok).

Respectiva pagină, înființată la finele lui 2019, încercă, anonim, influențarea utilizatorilor cu precădere împotriva PSD, sporadic împotriva PNL și niciodată contra ProRomânia.

“Sondajul” le cere utilizatorilor facebook să aleagă între Cristin Stan din partea PSD și Gabriel Boriga din partea USR – PLUS.

Alianța USR  – PLUS  a recționat public negând orice legătură cu Gabriel Boriga.

“Alianța USR PLUS Dâmbovița înțelege preocuparea unora de a o asocia cu diferite nume din politica autohtonă, încercând astfel să inducă ideea că toate partidele sunt la fel.

Alianța USR PLUS Dâmbovița, prin vocea celor doi președinți județeni, Dumitru Lupescu – USR Dâmbovița și Daniel Blaga – PLUS Dâmbovița, dezminte categoric informația lansată în spațiul media virtual conform căreia Alianța USR PLUS Dâmbovița ar susține candidatura domnului Gabriel Boriga la funcția de primar al municipiului Târgoviște, așa cum este prezentat mai jos.

Totodată, asigurăm că #fărăpenaliinfuncțiipublice nu este un slogan pentru noi, ci un deziderat de la care nu ne vom abate.

Lansarea unui sondaj în care, sub fotografia actualului City Manager al municipiului Târgoviște, apare sigla Alianței USR PLUS, fără a avea vreo confirmare din partea niciunui partid al Alianței, considerăm că este un act total neinspirat.”

Recent și Gabriel Boriga a anunțat că exclude orice eventualitate de a candida împotriva lui Cristian Stan.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro