Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de miercuri, nr. 3664
8-12-2021

TÂRGOVIŞTE: Şoc în Centrul Vechi! Ce au decis autorităţile, după tragedia Colectiv

Restaurantele şi barurile din Centrul Vechi al Târgoviştei au fost periate în ultimele zile de toate autorităţile cu atribuţii de control. De la ISU, la OPC şi ITM nimeni nu a ratat zona.

Cel mai greu lovite sunt localurile care au şi spaţii la subsol. Cu excepţia unuia, toate subsolurile au fost închise de ISU, pentru că nu respectau legislaţia şi nu erau sigure pentru clienţi. Interesant este cum au funcţionat până acum fără ca autorităţile să-şi dea seama că sunt un pericol.

Tot în Centrul vechi a fost închis şi un club aflat la etaj şi care are nevoie de scară de incendiu exterioară, iar majoritatea restaurantelor s-au ales cu amenzi usturătoare.

Majoritatea construcţiilor cunoscute astăzi sub denumirea de Centrul Vechi al Târgoviştei sunt construite în secolul al XIX-lea, unele chiar la începutul secolului XX sau în deceniile III – IV ale acestuia. Axa zonei vechi a Târgoviştei o constuituie strada General Eremia Grigorescu (pornind din sudul Curţii Domneşti), până în zona Miropoliei. Principala caracteristică arhitecturală este lăţimea mică a construcţiei la stradă şi desfăşurarea în adâncime. Casele au fost ridicate una lângă alta, formând un fronton continuu şi de aproximativ aceeaşi înalţime.

Distribuie:

2 thoughts on “TÂRGOVIŞTE: Şoc în Centrul Vechi! Ce au decis autorităţile, după tragedia Colectiv

  1. LA FEL SI IN PUCIOSA UNDE FUNCTIONEAZA MULTE ATELIERE ,,, FARA AUTORIZATII CUM AR FI CEL DIN STR PATRANA NR 76 ,, DETINUT DE ROSOI LAURENTIU , CU ATELIER DE REPARAT , MOTO , MOTOSCUTERE , ETC CE FOLOSESTE COMBUSTIBILI INFLAMABILI , SI ALTE APARATE CARE AR PUTEA DECLANSA UN INCENDIU SAU EXPLOZIE SI DACA SAR EXTINDE LA LOCUINTELE INVECINATE ,, VA DATI SEAMA CE CARNAGIU UMAN!!!! CEI DE LA ISU SI DIRECTIA DE SANATATE PUBLICA DAMBOVITA SE PREVALEAZA DE ORDINUL IMBECIL NR 119/2014 EMIS DE MINISTRUL BANICIOIU ,, PRIN CARE SE PERMITE FUNCTIONARE DE ACEST TIP DE ACTIVITATI FARA AUTORIZATII CI DOAR IN BAZA DECLRATIEI PE PROPRIA RASPUNDERE !!! TAOTA ACEASTA ABERATIE TREBUIE URGENT ANULATA SI INTERZIS CATEGORIC SA FUNCTIONEZE ORICE TIP DE ACTIVITATE PERICULOASA IN CARTIERE DE LOCUINTE !!

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo
soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media