TÂRGOVIȘTE: Nervi, frig și oboseală, la cozile pentru examenul de permis auto

Stresul candidaților care vor să promoveze proba teoretică a examenului pentru obținerea permisului auto este mai mare în afara sălii, decât în sală. Oamenii stau ore la cozi interminabile, se ceartă între ei și se îmbulzesc pentru a nu își pierde locul. Astăzi, s-a stat și câte 3 ore la coadă, în frig, pentru a intra și a susține proba. Sala închiriată de Serviciul Permise și Înmatriculări Auto și dotările funcționale (calculatoarele pe care se dă proba) sunt total insuficiente față de numărul candidaților care se prezintă la examen.

Este o batjocură totală și oamenii nu știu cum să reacționeze. Credeți-mă pe cuvânt, stau toți nemâncați, nervosi, agitați, de frică să nu piardă locul după care au așteptat deja 3 ore.  Trebuie să se angajeze personal mai mult sau să se stabilească responsabili cu liste pentru a evita frustrările și nervii tuturor, plus menținerea tuturor calculatoare funcționale“, ne-a declarat unul dintre cei care au stat astăzi la coada de la examen.

Finanțarea în această zonă vine, însă, de la bugetul de stat, care nu a  fost niciodată generos cu acest tip de activități. Presa a scris și despre condițiile de ghetou în care se susținea reexaminarea auto pentru șoferii cu permisele suspendate.

 


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “TÂRGOVIȘTE: Nervi, frig și oboseală, la cozile pentru examenul de permis auto

  • 30 ianuarie 2019 at 12:34
    Permalink

    Poate cu această ocazie vede și Seful Serviciului Permise, Dl. Alexandrescu, condițiile mizerabile in care se așteaptă intrarea la examinarea teoretică pentru obținerea permisului de conducere.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro