TÂRGOVIȘTE: Membri din 26 de sucursale AMVVD au fost prezenți la Adunarea Generală a asociației

Distribuie:

În zi de sâmbătă, când, în mod normal este timp pentru familie, camarazii din cele 26 de sucursale au fost prezenți la Adunarea Generală Extraordinară a Asociației Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sf.Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”.

Sâmbătă, 22 iunie 2019, odată cu stabilirea cvorumului de prezență, respectiv a 48 de participanți, ședința a fost declarată deschisă.

S-au supus discuției și asumării prin vot a următoarelor: -prezentarea etapelor contractului încheiat între INTERCORP HOLDINGS S.A. și Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sf.Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir” privind implementarea proiectului “CENTRUL DE RECUPERARE ȘI REFACERE PENTRU VETERANI ȘI VETERANI CU DIZABILITĂȚI”. Au fost prezenți din partea companiei, domnii: Ștefan Stan și Sebastian Duma, care au răspuns cu promptitudine tuturor întrebărilor puse de către cei prezenți la ședință. -prezentarea cardurilor “VETERAN” și “AMIRAL” care aduc beneficii membrilor asociației -începerea activității asociației în noul sediu obținut în baza unui contract de închiriere cu Primăria Municipiului București. -prezentarea parteneriatului și ofertelor puse la dispoziție de agenția de turism “S.C. AMARYLLIS AGROTOUR S.R.L” -reușita sucursalei Suceava , prin implicarea veteranului rănit în TO – Dumitru Florea, deschiderea unei camere de muzeu -” Muzeul Veteranului”. La inaugurarea muzeului s-a făcut predarea drapelului de la un veteran al Celui De-al Doilea Război Mondial, în vârstă de 105 ani, și semnt totodată de acesta, la un veteran al TO. Drapelul a fost predat în cadrul Adunării Extraordinare, domnului Marius Apostol – președinte AMVVD. – s-au pus în discuție situațiile contabile ale sucursalelor ,precum și modalități de eficientizare a activităților cu acest specific.

Toate punctele de pe ordinea de zi au fost supuse discuției și votului, luându-se deciziile, respectând Statutul AMVVD astfel că, după parcurgerea tuturor punctelor, ședința a fost declarată închisă, de către președintele asociației, domnul Marius Apostol. Și prin această activitate a asociației s-a demonstrat, încă o dată, că: ÎMPREUNĂ SUSȚINEM VETERANII!

 

Asociația Militarilor Veterani și Veteranilor cu Dizabilități “Sf.Mare Mucenic Dimitrie – Izvorâtorul de Mir”

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro