TÂRGOVIȘTE: Liberalii refuză să mai participe la ședințe extraordinare ale CLM

Ședință fără cvorum, în această dimineață, la Consiliul Local Municipal Târgoviște. Liberalii au lipsit “in corpore”, dar nici social democrații nu au spus prezent convocării de la ora 8, cu următoarea ordine de zi.

ordine-de-zi-16-sept

Liberalii și-au motivat absența printr-un comunicat de presă. PNL spune că nu doresc să mai participe la ședințe extraordinare în care subiecte importante sunt supuse aprobării pentru că acestea nu sunt discutate în comisii. Comisile de specialitate ale CLM, în care se dau avize hotărârilor, se întrunesc doar înaintea ședințelor ordinare.

PNL Târgoviște insistă asupra necesității ca subiectele importante pentru comunitate să fie aprobate în ședințe ordinare ale Consiliului Local Municipal Târgoviște, astfel încât fiecare comisie de specialitate să aibă la dispoziţie timpul necesar pentru a dezbate subiectele supuse aprobării și, în deplină cunoştinţă de cauză, să le avizeze pozitiv sau negativ, după caz.

Este și motivul pentru care, astăzi, 19 septembrie 2016, consilierii PNL Târgoviște au refuzat să participe la ședința extraordinară a forului, în condițiile în care a fost cea de-a doua ședință extraordinară consecutivă și a avut pe ordinea de zi subiecte foarte importante, precum: desemnarea reprezentanților consiliului local în comisiile de concurs pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncţi ai unităților de învățământ, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli, aprobarea studiului de fezabilitate și a indicatorilor tehnico-economici ai proiectului „Modernizarea și reabilitarea Drumului de Centură al municipiului Târgoviște”. Este obligatoriu ca astfel de hotărâri, de o importanță capitală pentru comunitate, să fie discutate în comisiile de specialitate ale CLM pentru a fi luate deciziile corecte.

PNL Târgoviște refuză să fie considerată de catre PSD doar o masă de manevră, cu rol pur decorativ în Consiliul Local, în condițiile în care partidul roșu acţionează raportându-se exclusiv la majoritatea din CLM, motiv pentru care solicităm public iniţiatorului ordinii de zi, respectiv primarului Cristian Stan, să renunțe la metoda extraordinarelor cu care eludează legea și manifestă dispreț atât față de consilierii locali, cât și faţă de târgoviștenii pe care pretinde că îi reprezintă.

PURTATOR DE CUVANT PNL TARGOVISTE,

GHINESCU ADRIAN

Ulterior comunicatului PNL, Primarul Cristian Stan a convocat pentru miercuri, 21 septembrie, o altă ședință, tot extraordinară, pe aceleași subiecte pentru care liberalii cereau ședință ordinară. În cazul în care nici un social democrat nu va lipsi, aceștia vor avea cvorum de ședință și fără PNL.

ordine-de-zi-20-sept


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “TÂRGOVIȘTE: Liberalii refuză să mai participe la ședințe extraordinare ale CLM

 • 20 septembrie 2016 at 15:53
  Permalink

  Deci, toate materialele primite de consilieri , sunt inaintate la sediul partidelor, unde o minte luminata traseaza : asta trece asta nu trece. Sunt cazuri in care administratia e presata de anumiti factori externi, de exemplu in cazul proiectelor sau cartilor funciare, si atunci este imperios necesar a se trece prin CL cu problemele intervenite. Chestia ca analizam, ca studiem e de fatada, ca oricum niciun consilier nu intelege nimic din ce i se prezinta si voteaza dupa cumi se dicteaza de la …centru. Succesuri!

  Reply
 • 20 septembrie 2016 at 8:37
  Permalink

  mare lucru ce au facut pll.istii.asta stiu,asta fac.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro