Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021
cristacgebun

TABLETA DE LUNI:O INVITAȚIE

TABLETA  DE  LUNI
O  INVITAȚIE
Ca să mai uitați de avalanșa sonoră care a invadat străzile orașului, din echipele de zgomote curgând promisiunile electorale, vă invit pe 25 mai, la ora 18 și 30 de minute, la adresa de internet www.sgt.gr/dikisocrati  să urmăriți un proces celebru… Nu, nu e vorba de Sile sau Nuțu Cămătaru, nici de Cătălin Voicu, nici măcar de procesul cu mătușa Tamara! Nici de Mititelu contra Dragomir și Nașul Sandu  sau de alte personalități contemporane dâmbovițene, spirite alese și intelectuali de excepție, plini de farmec și virtute…
Fundația Onassis a invitat juriști europeni și americani importanți să reexamineze acuzațiile care i s-au adus lui SOCRATE, în urmă cu 2 500 de ani. Sentința va aparține celor care vor urmări procesul la fața locului, dar și celor prezenți, prin internet, la judecata contemporană. Așa cum se știe, în anul 399 î.e.n. SOCRATE a fost acuzat de lipsă de respect față de zeii orașului, dar și de coruperea tineretului atenian. A fost judecat de 500 de concetățeni și 280 dintre ei l-au găsit vinovat și l-au condamnat la moarte, fiind obligat să bea o cupă de cucută.
Nu pierdeți evenimentul! Va fi un regal filosofic, juridic și moral. Domnul nostru Președinte nu cred că se va clinti din fața ecranului, se știe ce mult iubește el filosofia… Sunt numeroase semne că și noul guvern al României va fi convocat într-o ședință de urgență. iar unii dintre intelectualii plagiatori ai lui vor ciuli urechile și, cu siguranță, vor mai da comunității științifice studii elevate și copiate… Cucută, domnilor, cât mai multă cucută!
 Ca să mai uitați de avalanșa sonoră care a invadat străzile orașului, din echipele de zgomote curgând promisiunile electorale, vă invit pe 25 mai, la ora 18 și 30 de minute, la adresa de internet www.sgt.gr/dikisocrati  să urmăriți un proces celebru… Nu, nu e vorba de Sile sau Nuțu Cămătaru, nici de Cătălin Voicu, nici măcar de procesul cu mătușa Tamara! Nici de Mititelu contra Dragomir și Nașul Sandu  sau de alte personalități contemporane dâmbovițene, spirite alese și intelectuali de excepție, plini de farmec și virtute…      Fundația Onassis a invitat juriști europeni și americani importanți să reexamineze acuzațiile care i s-au adus lui SOCRATE, în urmă cu 2 500 de ani. Sentința va aparține celor care vor urmări procesul la fața locului, dar și celor prezenți, prin internet, la judecata contemporană. Așa cum se știe, în anul 399 î.e.n. SOCRATE a fost acuzat de lipsă de respect față de zeii orașului, dar și de coruperea tineretului atenian. A fost judecat de 500 de concetățeni și 280 dintre ei l-au găsit vinovat și l-au condamnat la moarte, fiind obligat să bea o cupă de cucută.      Nu pierdeți evenimentul! Va fi un regal filosofic, juridic și moral. Domnul nostru Președinte nu cred că se va clinti din fața ecranului, se știe ce mult iubește el filosofia… Sunt numeroase semne că și noul guvern al României va fi convocat într-o ședință de urgență. iar unii dintre intelectualii plagiatori ai lui vor ciuli urechile și, cu siguranță, vor mai da comunității științifice studii elevate și copiate… Cucută, domnilor, cât mai multă cucută!
Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media