Stâlpi și ziduri de rezistență doar din cărămidă! Asta a găsit echipa de construcții în vechea tribună de pe „Eugen Popescu”

Joi, 07 octombrie 2021, Primarul Municipiului Târgoviște, Cristian Daniel Stan, s-a aflat într-o nouă vizită de lucru la Stadionul „Eugen Popescu” pentru a verifica stadiul lucrărilor de reabilitare. Din păcate, întârzierea lucrărilor se datorează structurii vechi, extrem de nesigure. În timp ce se lucra la reabilitarea tribunei vechi și se încerca întărirea stâlpilor și zidurilor de rezistență, s-a constatat că acestea au fost construite, de la bun început, doar cu ajutorul cărămizilor și nimic altceva. Astfel, au trebuit găsite pe moment soluții pentru a asigura o rezistență corespunzătoare.

Cristian Stan a precizat că au fost deja comandate tabelele de marcaj și scaunele pentru vechea tribună, iar zilele următoare vor fi livrate și primele gradene noi. În plus, Primarul a ținut să asigure populația, încă o dată, că proiectul va fi finalizat corespunzător în ciuda dificultăților întâlnite.

 

 

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro