Se redeschid, în interior, restaurantele din Târgoviște, Moreni și Pucioasa! Iată condițiile

Distribuie:
Conform Hotărârii nr. 49 din data de 13.10.2020 a Comitetului Național pentru Situații de Urgență, activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfășoară activități de preparare, comercializare și consum al produselor alimentare și/sau băuturilor alcoolice și nealcoolice, de tipul restaurantelor și cafenelelor, în interiorul clădirilor, se desfășoară astfel:
▪️fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului în județele/localitățile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori;
▪️fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00-23.00, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori. Este și situația în care se încadrează, la acest moment, municipiul Târgoviște, dar și Moreniul și Pucioasa. Activitatea restaurantelor, în interior, a fost închisă, săptămâna trecută, prin decizie a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Dâmbovița, pentru toate localitățile cu incidență mai mare de 1,5/mie.
▪️este interzisă la depășirea incidenței de 3/1.000 de locuitori. În Dâmbovița acest prag a fost depășit, deocamdată de Moțăieni și Dobra.
De asemenea, activitatea restaurantelor și a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unități de cazare, se desfășoară astfel:
▪️fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului în județele/localitățile unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori;
▪️fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 06.00-23.00, dacă incidența cumulată în ultimele 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mare de 1,5 și mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori;
▪️doar pentru persoanele cazate în cadrul acestor unități în județele/localitățile unde, acolo unde este depășită incidența de 3/1.000 de locuitori în ultimele 14 zile.
▫️În situația în care activitatea operatorilor din acest sector este restricționată sau închisă, se permite prepararea hranei și comercializarea produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice, care nu se consumă în spațiile respective.
▫️Prepararea, comercializarea și consumul produselor alimentare și băuturilor alcoolice și nealcoolice sunt permise în spațiile special destinate dispuse în exteriorul clădirilor, în aer liber, cu asigurarea unei distanțe de minimum 2 m între mese și participarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sunt din familii diferite, și cu respectarea măsurilor de protecție sanitară.
Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro