Scăpată de furtună, Târgoviştea s-a întâlnit cu Dorel! Care a rupt un stâlp şi a fugit

Un stâlp de pe strada C. Brâncoveanu din Târgovişte abia se mai „ţine” de cablurile electrice şi cele de internet. Stâplul era în picioare în această dimineaţă, dar acum cablurile sunt singurul lui sprijin.  Localnicii povestesc că au observat în jurul prânzului că stâlpul a fost rupt de un utilaj care executa lucrări pregătitoare pentru asfaltarea respectivei străzi. Ulterior, utilajul a fost urcat pe o platformă şi retras din zonă. La ora 18:00 au plecat şi cei câţiva muncitori, nu înainte, însă de a lega o panglica de avertizare între stâlp şi gard.

Oamenii din zonă se tem că sub greutatea stâlpului din beton cablurile vor ceda. În plus, el reprezintă un pericol pentru trecători. Nu ar strica şi o anchetă care să stabilească cine şi cum a rupt stâlpul, şi mai ales de ce problema nu afost remediată urgent având în vedere că este vorba de cabluri sub tensiune.


 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca