S-a înfiinţat Patrula lui Vlad Ţepeş! Îi va veghea pe cei uitaţi de autorităţi şi în Dâmboviţa

Partidul România Unită a înfiinţat, astăzi, în cadrul primului congres al formaţiunii – Patrula lui Vlad Ţepes, o divizie paramilitară condusă de campionul K1, Daniel Ghiţă. PRU promovează o politică naţionalistă, din care face parte şi înfiinţarea patrulei. 

“Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională. (…) S-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, care va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa.

Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză. Vom colabora cu autorităţile şi le vom informa asupra acestor situaţii, dar dacă autorităţile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă ca aceşti români asupriţi pe care nu-i apără nimeni”, a spus Ghiță.

Conform preşedintelui PRU Dâmboviţa, Florin Antoniu, ales astăzi vicepreşedinte la nivel naţional, Patrula lui Vlad Ţepes a fost înfiinţată şi la Dâmboviţa din membri ai partidului. Aceştia se vor implica în acţiuni sociale. Membrii patrulei au uniforme închise la culoare,  inscripţionate cu sigla partidului şi drapelul României.

https://www.youtube.com/watch?v=JghD00kQf8k

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Un gand despre “S-a înfiinţat Patrula lui Vlad Ţepeş! Îi va veghea pe cei uitaţi de autorităţi şi în Dâmboviţa

  • 25 ianuarie 2016 at 5:29
    Permalink

    și io care mă așteptam ca măcar ăștia să se ocupe cu trasu-n țeapă
    ce țeapă am luat… 🙁

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro