Radu Popa explică porecla “Cerculeţ” cu care îl gratulează pe Adrian Ţuţuianu

Distribuie:

     Tot mai des, în ultima perioadă, deputatul de Târgovişte Radu Popa, îl porecleşte în postările sale pe Facebook, “Cerculeţ”, pe fostul său coleg de partid, preşedintele PSD Adrian Ţuţuianu. Nu-i vorbă, în conflictul dintre ei, şi acesta l-a gratulat pe Popa cu apelativul “maidanez politic”. Deh, colegialităţi politice de secol XXI…

     Astăzi tot pe FB, Popa l-a atacat din nou pe Ţuţuianu pe subiectul percheziţiilor la firma cumnatului premierului, dar şi în contextul controlului Curţii de Conturi la Ministerul Dezvoltării:  “Adrian Țuțu zis și Cerculeț nu cred că se simte prea bine. Așa cum spuneam recent, Cerculeț tu ai o singură variantă… – Radu Popasimţindu-se relaxat”.

      Ulterior acest a explicat  de unde provine apelativul, povestea nefiind atât de spectaculoasă cum credeau unii: “Cerculeț este eticheta pe care un om foarte apropiat de Țuțu a lipit-o pe fruntea mică a șefului CJ DB, după ce l-a cunoscut bine și în public, dar și în privat. “Ăsta e plecat cu cerculetul prin sat!” spunea omul“.

      Acum preşedintelui CJD nu-i rămâne decât să descopere care din apropiaţii săi crede şi spune aşa ceva despre el. Noi am avea un nume, dar  neputând fi verificat din trei surse… Opinia publică este deja obişnuită cu alte apelative pentru Adrian Ţuţuianu, gen: “Şeriful” sau “Baronul de Micloşani”, care probabil că vor rezista timpului.

 

tic tac tic tac

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 3 ganduri despre “Radu Popa explică porecla “Cerculeţ” cu care îl gratulează pe Adrian Ţuţuianu

 • 18 februarie 2015 at 14:01
  Permalink

  Cocuta visează în continuare la cătușe pe mâinile lu’ Tutu.

  Reply
 • 18 februarie 2015 at 13:59
  Permalink

  Cocuta e Radu Popa. Radu Popa îl ironizează pe Tutuianu pentru ca provine de la tara. Jumătate din populația României trăiește la tara. Domnule Radu Popa ironizați poporul ? Degeaba comentezi de el. Tutuianu a pornit de jos și s a ridicat prin munca și a învățat. Radu Popa nu știu ce a făcut.. a stat cu stiti voi cine și apoi a avut o ascensiune fabuloasa. Castorul agresiv a început sa ne plictisească .. se vede ca a fost la otv.

  Reply
 • 17 februarie 2015 at 19:07
  Permalink

  Se strange cercul si in jurul Cerculetului! Pai canalizarile fantoma care s-au facut in Targoviste cu firma “cumnatului” cine le-a aprobat? Cine e mana in mana cu mafiotii din CJ Prahiva? Cine sunt delapidatorii? Va pleca si Tutu curand cu catuse!

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro