Protejatul lui Radu Marian, vicele UNPR din Vârfuri a făcut campanie pentru ACL!

Nebunia trecerii aleșilor locali dintr-o barcă în alta a zguduit rău cea mai puternică organizație UNPR din Dâmbovița, cea din localitatea Vârfuri. Chiar dacă comuna nu e una mare și contează puțin la socotelile județene, uneperiștii aveau acolo un cuvânt greu de spus, reușind să-și ipmună un vicepriamr, în ciuda faptului că primăria fusese recâștigată de PDL, în persoană lui Ion Chirănoiu. Omul s-a ținut de treaba de uneperist, dar s-a trezit înlăturat din funcție de un pedelist, Răzvan Bănaru, convertit de Radu Marian la UNPR.  Ba chiar pus președinte de organizație! Protejatul președintelui UNPR Dâmbovița, a revenit, însă, la prima dragoste PDL, respectiv ACL. Așa că iată-l în imaginile de mai jos când pupând puterea, când îmbrățișând opoziția. Acum ca să nu dezamăgească pe nimeni, mâine ar trebui să-l voteze și pe Ponta și pe Johannis. Sau poate, cine știe, omul o avea o altă opțiune politică!

Totuși ca situația să fie maxim de penibilă pentru marele strateg politic, Radu Marian, acest Răzvan Bănaru este viceprimarul impus de PDL după formarea ACL. Radu Marian se jeluia într-o conferință de presă că vicele lui, Chirănoiu, a fost schimbat ilegal de Bănaru, într-o ședință în care legea ar fi făcut-o deputatul PDL, Iulian Vladu. Și ce să vezi: Marian l-a pus pe ilegalul Bănaru președinte de organizație UNPR, iar asta bate comuna să-i convingă pe oameni să-l voteze pe Johannis. Nu e frumos?

banaru varfuri (1) banaru varfuri (2) banaru varfuri (3) banaru varfuri (4)

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “Protejatul lui Radu Marian, vicele UNPR din Vârfuri a făcut campanie pentru ACL!

 • 11 aprilie 2016 at 22:25
  Permalink

  Da sa zicem ca a fost asa, oricum domnul vice Razvan e in pom si pomul in aer, se va dovedii ca a luat bani si de la invatamant si de la primarie si asta chiar in acelasi timp adica el era si la primarie si preda si la scoala ,se poate asa ceva, se poate cu niste socrii profesori si director merge , nu e problema ,oricum oamenii nu vad realitatea singurul care ar mai scoate comuna din noroi este Chiranoiu, nu Iuga care este cercetat si incompatibil cu functia de primar, poate se mai desteapta lumea in al 12 ceas.

  Reply
 • 1 noiembrie 2014 at 20:44
  Permalink

  Nu mai dezinformati cititorii!Vedeti ordinea cronologica a evenimentelor!Chiranoiu Ion a fost ales din intamplare viceprimar in anul 2012 fara sa aiba sustinere politica deoarece Razvan nu a vrut atunci.Razvan Banaru e membru UNPR si nu a mai facut campanie ACL !

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro