Primarul din Pucioasa: „Derapajele doctorului Geambașu sunt cunoscute”

Edilul șef al orașului Pucioasa, Constantin Ana, a confirmat într-o postare pe pagina sa de facebook  că doctorul acuzat că a lovit aparținătorii unui pacient, este cunoscut pentru atitudinea sa neporivită.

VEZI și: Un medic din Pucioasa l-a lovit pe un bărbat care îl filma în spital (VIDEO)


Primarul spune că, totuși, derapajele medicului nu au atins niciodată acest nivel: „În numele instituției pe care astăzi o reprezint, Primăria Pucioasa, cer scuze pacientei și familiei acesteia. Cu siguranța, atitudinea domnului doctor Geambașu nu va rămâne nesancționată. De un an și jumătate, de când sunt primarul orașului Pucioasa, am fost conectat la problemele Spitalului Orășenesc. Derapajele doctorului Geambașu sunt cunoscute, însă niciodată nu au ajuns la un asemenea nivel.Ceea ce s-a întâmplat ieri însă, a depășit orice așteptare (deși, cu tot respectul, filmările nu confirma in totalitate acuzațiile pacientului și aparținătorului), iar atitudinea de războinic a doctorului cu siguranța nu va rămâne nepedepsită! Cei care au competențe în domeniu, Colegiul Medicilor, DSP, Comisia de disciplină a spitalului, vor decide, cred eu, rapid, soarta doctorului Geambașu. Asta însă după ce vor analiza ambele variante ale acestui nefericit incident. Pentru că, lăsând la o parte atitudinea reprobabilă a doctorului Geambașu, chiar nu înțeleg cum au apărut acele răni pe mâinile aparținătorului!” a scris Ana.

Primarul  s-a declarat, însă, dezamăgit de faptul că acest incident a pus într-o lumină extrem de nefavorabilă Spitalul din Pucioasa, pentru care primăria are mai multe proiecte. În plus, edilul spune că laPucioas suntfoarte mulți medici serioși, dedicați problemelor oamenilor: „Constat, cu tristete, astăzi, ca toate eforturile dumnealor și ale noastre, comune, rămân în umbra unor comportamente golănești! Ce contează ce proiecte sunt derulate pentru spital, ce contează ce eforturi se fac pentru a aduce medici noi, pentru dotarea modernă, ce contează toate eforturile depuse pentru creșterea calității serviciului medical, atunci când se întâmplă ceea ce s-a întâmplat ieri?!!! De astăzi toată lumea știe ca la Pucioasa pacienții sunt agresati! De astăzi lumea știe ca spitalul din Pucioasa nu este frecventabil!!! Dar nu este așa! Acolo sunt medici serioși, dedicați problemelor oamenilor!

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca