Un medic din Pucioasa l-a lovit pe un bărbat care îl filma în spital (VIDEO)

Medicul chirurg, Cosetel Geambașu, este cercetat de poliție pentru purtare abuzivă, după ce aparținătorii unui bolnav au declarat că medicul i-a jignit și lovit. Incidentul ar fi avut loc în spitalul din Pucioasa. Bărbatul care a reclamat fapta o însoțea pe bunica sa de 81 de ani.  Femeia ar fi avut dureri mari, dar nu a primit decât un calmant și a fost trimisă acasă.

Soţia mea şi cu bunica au plecat la chirurgie, iar acolo domnul doctor Costel Geambaşu a avut un comportament foarte violent, a vorbit foarte urât la adresa lor, a spus că viitorul meu copil o să aibă probleme de handicap, soţia fiind însărcinată. (…) M-am dus la domnul doctor să-l întreb cum îl cheamă, dar s-a năspustit asupra mea, m-a strâns de gât, a început să mă lovească cu pumnii. Pe soţia mea a vrut să o lovească cu piciorul în abdomen„, a povestit pentru adevărul.ro, Alexandru Bucur.

Pe numele doctorului Geambaşu s-a deschis un dosar penal pentru comportament abuziv, iar pe numele victimei, Alexandru Bucur, nepotul pacientei, s-a deschis un dosar penal pentru ameninţare. În tot acest timp, s-a confirmat faptul că bătrâna avea probleme reale de sănătate, fiind internată, ulterior, la  Spitalul Judeţean din Târgovişte, unde a fost şi operată de urgenţă.


 

 


Locuri de munca Restaurante


Gurmand + Raiman

 

Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Te rugam sa citesti politica de confidentialitate (click pe acest link) si sa bifezi casuta de mai jos daca accepti termenii si conditiile privind comentariile


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Hotel Pestera Angajeaza - Locuri de munca Webhosting Armand Media Flax Gopo Star Sistems Security - Paza si protectie
Andrei House Livas locuri de munca