PNL Dâmbovița a fost predat PDL-ului! Cezar Preda, numit preşedinte unic

Sursele Gazeta Dâmboviței se confirmă încă o dată.

Aşa cum vă spuneam săptămâna trecută, Cezar Preda a fost numit preşedinte unic al PNL Dâmbovița, în urma demisiei lui Dumitru Miculescu.

Deşi Iulian Vladu urmărea încă de la contopirea PNL cu PDL această funcție, se pare că Biroul Permanent Județean al PNL are mai multă încredere într-un străin, fără prea mari rezultate în funcțiile anterioare, semn că PNL Dâmbovița nu este pe un drum prea bun.

Pe de altă parte, surse din partid afirmă că fostul PNL şi fostul PDL şi-au împărțit zonele de influență, iar județul Dâmbovița a fost predat PDL, în condițiile în care nu sunt mari speranțe pentru alegerile din toamnă.

PNL a preferat mai degrabă filiale din Ardeal, acolo unde şansele la parlamentare sunt mai ridicate.

Ȋntâlnire de taină la Găeşti

Cu toate că nu a fost încântat de decizia de la centru, Iulian Vladu a organizat săptămâna trecută un party de bun venit noului preşedinte, în restaurantul pe care îl deține în oraşul Găeşti. Aici au fost chemați toți primarii şi foştii primari PNL şi PDL, pentru a-l cunoaşte pe Cezar Preda.

La întâlnire, au participat aproximativ jumătate dintre aceştia.

Cezar Preda le-a spus că vrea o atmosferă plăcută în partid, dar că va recurge şi la schimbări fundamentale, printre acestea modificarea componenței Biroului Permanent Județean.

Se pare că joi va avea loc prima şedință prezidată de Cezar Preda.

Preda zădărniceşte şi planurile unora dintre liberali, care ar fi vrut să se regăsească pe loc eligibil pe lista pentru parlamentare.

Cum Cezar Preda nu mai era preşedinte la nicio filială, înainte să preia Dâmbovița, este foarte clar că s­-au făcut presiuni pentru ca acesta să vină aici, mai cu seamă pentru că, din postura de preşedinte, se poate aşeza în fruntea listei PNL Dâmbovița pentru Parlament, fiind secondat de Iulian Vladu.

Preşedintele Vasile Blaga nu este străin de socotelile PDL-iştilor la nivelul județului, foştii liberali văzându-se îndepărtați din viitorul Parlament.

 

 

 

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 6 ganduri despre “PNL Dâmbovița a fost predat PDL-ului! Cezar Preda, numit preşedinte unic

 • 5 iulie 2016 at 19:07
  Permalink

  Nu sa dorit decat,indepartarea vechilor pnl-sti din aceasta noua formula,o greseala majora ce se va contabiliza la parlamentare,despre MINCIULESCU o alta eroare marca inregistrata pnl de care sa bucurat pretenuVLADU,TERACOTA,pardonCARACORTA ah scuze,securisti ca STAN ,NELI liberala fatalista ce sa mai liberalii de azi ce zic ei ca au castigat ceva vor duce acest partid in 10-12% cum numai basisti stiu si vor reusi sa intareasca ca ne place sau nu ALDE DB.PNLdin pacate se gaseste intr-o mare lipsa de identitate atat la centru cat mai ales in teritoriu si cu precadere in DB.PREDA nu este decat o mare ciorba reincalzita.

  Reply
 • 5 iulie 2016 at 13:31
  Permalink

  De la lansarea candidatilor pentru locale unde a fost prezent numau betivul de Blaga , mi-am dat seama ca PDL-ul isi va impune la Dambovita suprematia.S-a vazut si in campania electorala cand PNL-ul lui Miculescu a tras “hais” iar curvele portocalii ale lui Vladu ,”cea “.Rezutatul firesc : Cezar Preda , una din marike javre porocalii.Vroiam sa nu mai votez in toamna dar acum m-am horarat : votez UDMR -ul.

  Reply
 • 5 iulie 2016 at 9:29
  Permalink

  🙂 unde mai văzui eu scena asta cu capitala unui judet de munte, unde hodoronk-tronc aterizează unul care să se aleagă să nu rămîie fără coledzi? 😀
  unde, Coane Iancule? 😉

  Reply
 • 5 iulie 2016 at 9:06
  Permalink

  asta este increderea sefilor pnl de la centru fata de subalternii lor din damboviota.in dambovita nu avem politicieni capabili sa conduca acest partid.daca partidul nu sunt in stare sa-l coduca cum sa conduca un judet?

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro