PNL: Adrian Țuțuianu este incorect atât față de primari, cât și faţă de cetățenii județului!

PNL Dâmbovița: Adrian Țuțuianu a tăiat panglici pentru proiectele demarate de fosta administrație! Pe când și un proiect care să-i aparțină?

Administrația 2008-2012 din județul Dâmbovița a adus cele mai multe investiții în județ. Tăierea de panglici la care asistăm în această perioadă este doar încercarea PSD de a salva mandatul în care domnul Adrian Țuțuianu nu a fost în stare să aducă nicio investiție nouă în județ.

Chiar dacă președintele PSD Dâmbovița respinge polemica, Partidul Național Liberal îi va demonta suita de minciuni răspândite constant. Și cu toate că refuză să recunoască, Adrian Țuțuianu a avut nevoie de Partidul Național Liberal pentru că, altfel, nu avea la ce să taie panglici în tot județul, la unele investiții chiar și de două ori.

Comunitatea noastră are nevoie de o administrație liberală pentru că PNL este singurul partid care a adus acestui județ proiecte concrete, bugete pentru investiții și programe de guvernare care să genereze locuri de muncă, creștere economică și condiții decente de viață.

Adrian Țuțuianu este incorect atât față de primari, cât și de cetățenii județului atunci când își asumă în nume propriu proiectele începute de alții. Le fel de incorect este să blameze realizările din mandatul fostului președinte al Consiliului Județean, realizări pe care și le însușește cu mândrie. Este, oare, în stare domnul Țuțuianu să le spună dâmbovițenilor măcar un proiect demarat de el de când se află în fruntea Consiliului Județean?

Adrian Țuțuianu e dator, totodată, să explice aleșilor locali, inclusiv celor de la PSD, dar și dâmbovițenilor, de ce în timpul guvernării Ponta, în Master Planul pe transporturi, județul Dâmbovița a fost programat abia pentru anul 2021, în timp ce Prahova are lucrări programate pentru anul 2016, ținând cont și de faptul că, în timpul guvernării Ungureanu, DN7, DN71 și DN72 erau cuprinse în planul guvernamental cu tot cu finanțare.

Partidul Național Liberal este partidul faptelor! PSD promite, PNL face!

Filiala PNL Dâmbovița

Vezi şi:

Distribuie:
corneliu radupopa USRPLUS

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 4 ganduri despre “PNL: Adrian Țuțuianu este incorect atât față de primari, cât și faţă de cetățenii județului!

 • 20 octombrie 2016 at 9:41
  Permalink

  domnule preda.promisiunile pdl nu se pun.pai nu.acum suntem liberali de liberali.domnule preda.de ce nu candidati la buzau?va este frica de alegatori?promisiunile neonorate din trecut?eu unul voi vota cu partidul care are numai damboviteni pe lista.indiferent care va fi el.in rest.sa auzim numai de bine.

  Reply
 • 20 octombrie 2016 at 5:20
  Permalink

  frică sau lașitate?
  cum să-l mîngîi cu adjectivul “incorect” pentru această mîrlănie pe cel care i-a făcut “urangutani” – mai 2015 – pe suporterii Chindiei care i-au contestat prezența pe Municipal, cu justificarea: “Sunt aici pentru că noi, CJ și Primăria, am dat bani la echipă” (de parcă au făcut-o din buzunarele lor!)?
  nu aveți habar că lupul nu-și schimbă năravul nici după năpîrlire?
  din două, una: ori nu aveți cojones, ori vă are la mînă și “jupînul” nu trebuie lovit prea tare.
  ieșiți din starea asta de “subrete”, dacă nu cer prea mult, ca să nu mă mai tot întreb și eu ca cetățeanul turmentat… 🙁

  Reply
 • 20 octombrie 2016 at 0:04
  Permalink

  Tutuianu , prin formatia lui de om – lipsa de caracter cat si cea profesionala – avocat este incompatibil cu masuri , actiuni si decizii in sensul dezvoltarii judetului si a locuitorilor lui. Ce sa dezvolte un avocat care nici macar clientii nu are fara influente politic? Asta habar nu are de dezvoltare. E o gluma de om. Unde se pricepe el e atacul la gagici si neveste. Acolo e “sef” , stie cum sa se mishte 🙂

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro