Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

DÂMBOVIȚA: Primarii PNL nu mai sunt chemați la inaugurările drumurilor județene din localitățile lor

În prag de alegeri pentru Parlament, președintele CJD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, candidat PSD pentru Senat, nu se mai afișează cu primarii PNL, căutați în alte vremuri. La două inaugurări recente, ale unor tronsoane de drumuri județene din localități conduse de liberali, Consiliul Județean Dâmbovița nu i-a mai băgat în seamă pe primari.

În 7 octombrie, o bucată de drum județean care leagă Ionești și Crânguri, ambele localități cu edili PNL, a fost inaugurată cu tăiere de panglică. La foarfecă au stat Adrian Țuțuianu, Luisa Greaca – candidat PSD pentru Camera Deputaților și consilier județean și Fănuț Costea, președintele PSD Găești. Din cele două administrații locale nu a  fost nimeni invitat.

Episodul s-a repetat și ieri, la Băleni. Tăietori de panglică pentru drumul Nucet – Băleni au fost: Adrian Țuțuianu, Luisa Bărboiu – primar Nucet, membru PSD și fostul primar social democrat al comunei Băleni, Marian Paraschiv. Florea Mușat, primarul ales al localității, membru PNL, nu a fost chemat la eveniment.

Ignoratul primarilor liberali face parte probabil din strategia de campanie a PSD, ca nu cumva electoratul să dea ochii și cu reprezentanții PNL, în momente festive cu panglică și inaugurări.

 

 

Inaugurare DJ 711 C Băleni - Nucet
Inaugurare DJ 711 C Băleni – Nucet  (17 octombrie)
Inaugurare DJ 702G Ioneşti – Pătroaia Deal – limită cu Judeţul Argeş
Inaugurare DJ 702G Ioneşti – Pătroaia Deal – limită cu Judeţul Argeş  (7 octombrie)
Distribuie:

5 thoughts on “DÂMBOVIȚA: Primarii PNL nu mai sunt chemați la inaugurările drumurilor județene din localitățile lor

  1. Astuia i s a urcat la cap . Sa se lase de meserie daca Nu l tine ! Un frustrat , un mitocan pervers fara scrupule . A ajuns de la tata vacii la oras si cu functie , s-a terminat Cu omenia, Cu bun simtul, Cu etica. … cine nu -i Cu el , E impotriva lui …. chiar asa sa ne reduca la feudalism ? Pai asa avansam ? Ne lasam striviti de toti parvenitii ???

  2. Ce te poti astepta de la un astfel de individ fara coloana vertebrala ? Individul nu face decat sa aplice comportamentul lui de o viata: Minte, Fura, Abuzeaza, Excrocheaza. Bineinteles, ca orice nulitate , se impauneza cu munca altora , singura lui preocupare fiind cum sa manipuleze prostii ca e multi. Intr-un judet unde oamenii de calitate, cu scoala, pregatire , cu comportament demn sunt haituiti, amenintati , alungati, desconsiderati , sunt promovati tot felul de nulitati, ipochimeni, parasute, atarnatori, nebuni a caror singura lor preocupare este sa se puna bine cu sefu (adica unicul zis @Tzutzu ca de… individul doar se crede Napuleon) si sa se ocupe cu fusharaie si jmecherii, furaciuni.

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media