DÂMBOVIȚA: Primarii PNL nu mai sunt chemați la inaugurările drumurilor județene din localitățile lor

În prag de alegeri pentru Parlament, președintele CJD Dâmbovița, Adrian Țuțuianu, candidat PSD pentru Senat, nu se mai afișează cu primarii PNL, căutați în alte vremuri. La două inaugurări recente, ale unor tronsoane de drumuri județene din localități conduse de liberali, Consiliul Județean Dâmbovița nu i-a mai băgat în seamă pe primari.

În 7 octombrie, o bucată de drum județean care leagă Ionești și Crânguri, ambele localități cu edili PNL, a fost inaugurată cu tăiere de panglică. La foarfecă au stat Adrian Țuțuianu, Luisa Greaca – candidat PSD pentru Camera Deputaților și consilier județean și Fănuț Costea, președintele PSD Găești. Din cele două administrații locale nu a  fost nimeni invitat.

Episodul s-a repetat și ieri, la Băleni. Tăietori de panglică pentru drumul Nucet – Băleni au fost: Adrian Țuțuianu, Luisa Bărboiu – primar Nucet, membru PSD și fostul primar social democrat al comunei Băleni, Marian Paraschiv. Florea Mușat, primarul ales al localității, membru PNL, nu a fost chemat la eveniment.

Ignoratul primarilor liberali face parte probabil din strategia de campanie a PSD, ca nu cumva electoratul să dea ochii și cu reprezentanții PNL, în momente festive cu panglică și inaugurări.

 

 

Inaugurare DJ 711 C Băleni - Nucet

Inaugurare DJ 711 C Băleni – Nucet  (17 octombrie)

Inaugurare DJ 702G Ioneşti – Pătroaia Deal – limită cu Judeţul Argeş

Inaugurare DJ 702G Ioneşti – Pătroaia Deal – limită cu Judeţul Argeş  (7 octombrie)

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 5 ganduri despre “DÂMBOVIȚA: Primarii PNL nu mai sunt chemați la inaugurările drumurilor județene din localitățile lor

 • 19 octombrie 2016 at 13:36
  Permalink

  Un gunoi parvenit , care vrea sa ne reintoarca in feudalism! Cine Nu -i Cu el e impotriva lui . Asa functioneaza individul . De la tata vacii a ajuns cu functie si cu muuuuulte frustrari.

  Reply
 • 19 octombrie 2016 at 13:30
  Permalink

  Astuia i s a urcat la cap . Sa se lase de meserie daca Nu l tine ! Un frustrat , un mitocan pervers fara scrupule . A ajuns de la tata vacii la oras si cu functie , s-a terminat Cu omenia, Cu bun simtul, Cu etica. … cine nu -i Cu el , E impotriva lui …. chiar asa sa ne reduca la feudalism ? Pai asa avansam ? Ne lasam striviti de toti parvenitii ???

  Reply
 • 18 octombrie 2016 at 22:52
  Permalink

  Ce te poti astepta de la un astfel de individ fara coloana vertebrala ? Individul nu face decat sa aplice comportamentul lui de o viata: Minte, Fura, Abuzeaza, Excrocheaza. Bineinteles, ca orice nulitate , se impauneza cu munca altora , singura lui preocupare fiind cum sa manipuleze prostii ca e multi. Intr-un judet unde oamenii de calitate, cu scoala, pregatire , cu comportament demn sunt haituiti, amenintati , alungati, desconsiderati , sunt promovati tot felul de nulitati, ipochimeni, parasute, atarnatori, nebuni a caror singura lor preocupare este sa se puna bine cu sefu (adica unicul zis @Tzutzu ca de… individul doar se crede Napuleon) si sa se ocupe cu fusharaie si jmecherii, furaciuni.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro