PETREŞTI: Primarul comunei îl critică pe facebook pe şeful de post din localitate

Distribuie:

Primarul comunei Petreşti a început un război public, prin intermediul reţelei de socializare facebook, cu şeful de post din localitate, Nicolae Marinescu. Primarul Andrei Daniel a postat pe contul primăriei localităţii mai multe texte în care denunţă măsuri luate de şeful de post pe care le consideră abuzive. Primarul spune că oamenii sunt cei care i se plâng, pentru că omul legii i-ar fi împovărat cu amenzi nejustificate.

“Tufeanu Daniel Florin, sat Puntea de Greci, copil crescut fara parinti, castigandu si existenta din carausie, amendat tot  de Marinescu Nicolae cu 25 milioane Rol pentru ca a încălcat circulația cu căruţa persoanla…după care au urmat și alte amenzi(500, 300, 945 Ron) pentru faptul ca nu a prezentat acte la ardeiul pe care îl transporta vecinului sau Ganciu Petre, chiar dacă acesta i a confirmat polițistului ca este proprietarul culturii…Neacșu Marian unchiul și tutore al lui Tufeanu Daniel a fost și dumnealui amenințat tot de Marinescu Nicolae ca i va retine permisul dacă vocifereaza…ba încă o data în a mai transmis prin mama dumnealui ca nu l va ierta…foarte multi prezintă aceasta situație deosebita….abuz în serviciu peste măsură și tot timpul.
După amenzile care le aplica “marele sef de post” lasă impresia ca aceasta localitate este plina de infractori…ca majoritatea cetățenilor ar fi certați cu legea…!!!! ????
Ori comunitatea noastră este apreciata la nivel de județ și nu numai,cu un nivel de trai ridicat, cu cetățeni Onești. .angrenați în diferite activități constructive…cu pretenții și aspirații la o viata cat mai liniștită și mai fericita.
Cred ca meritam un șef de post pe măsură, serios, energic,implicat în rezolvarea problemelor legate de siguranță și ordinea publica….
La o asemenea comuna se impunea un polițist cu pregătire adecvata…
Nădăjduim ca în curând sa ne bucuram de acest lucru! Eu unul sunt convins.” a notat Daniel pe reţeaua de socializare. 

 

“Ea este Ciureanu Alina Ionela 16 ani din Ionesti. Tatăl ei, Ciureanu Jenica a fost amendat de același 222Marinescu Nicolae cu suma de…6500 Ron (65 milioane vechi) pentru ca a fost văzut de polițist cu o roaba și o lopata în timp ce acesta mergea sa ia niște îngrășământ natural. Deci indemnizația acestei fetite care sta în carucior de când s-a născut, pe aproape un an de zile !!!!! Fetita cu lacrimi în ochi îmi spune:” D-le primar sunt tare bolnava și după ce ca i a dat lui tata amenda cat indemnizația  mea pe aproape un an, i-a interzis sa mai meargă și pe bicicleta….mai se ducea sa mi ia și mie medicamentele…pâine. …și alte alimente.. ce mai fac.acum!!??”

Ridic neputincios din umeri înțelegând perfect situația. ..din nefericire…
Apreciați și dv!
Va reamintesc ca nu am nimic personal cu acest sef de post, dar nu pot sta nepăsător la problemele care îmi sunt prezentate de cetățeni” este altă postare pe această temă.

 Postările primarului au strâns sute de like-uri şi comentarii de la cetăţeni, majoritatea acuzatoare la adresa şefului de post.

petresti 2petresti 1

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 5 ganduri despre “PETREŞTI: Primarul comunei îl critică pe facebook pe şeful de post din localitate

 • 7 februarie 2016 at 20:59
  Permalink

  Sa- i spuna cineva dl primar ca amenzile pot fi contestate la instanta, nu la Primarie. Dl Blaga… un aviz psihologic la alegerile astea se poate?

  Reply
 • 7 februarie 2016 at 20:10
  Permalink

  Primarul secolului XXI.. pai sa fac politia o lege și sa dea amenda numai la cine vrea primarul .. aici miroase a DNA!?!?

  Reply
 • 7 februarie 2016 at 12:17
  Permalink

  si desigur dupa interesele dumneavoastra electorale…

  Reply
 • 7 februarie 2016 at 12:14
  Permalink

  domnilor primari, acceptati ideea ca va duceti la puscarie rand pe rand si ca nu mai merge sa influentati politia dupa bunul plac….

  Reply
 • 7 februarie 2016 at 6:10
  Permalink

  🙂 desigur, de la mine nu se vede cine are dreptate dar cred că șeful de post nu participă la localele din iunie, iar dihonia nu se rezolvă prin feisbuceală 😀 )))))

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro