Pedeapsă redusă pentru un bărbat care și-a violat fata de 13 ani și a lăsat-o însărcinată

Distribuie:

Un bărbat de 38 de ani, din Târgovişte, care a fost arestat pentru viol, în urma unui test ADN, în luna aprilie a acestui an, a primit o reducere a pedepsei din partea instanţei. El este acuzat că şi-a violat fata adoptivă, o adolescentă de doar 13 ani imobilizată în scaun cu rotile și care ulterior a născut prematur.

Pedeapsa bărbatului a fost redusă de la 8 la 6 ani de închisoare. Decizia definitivă a fost luată de Curtea de Apel Ploieşti.

Curtea de Apel Ploieşti a admis apelul făcut de bărbat, aflat acum în Penitenciarul Mărgineni, şi i-a redus pedeapsa cu închisoare de la 8 la 6 ani, decizia instanței ploieștene fiind decisivă.

 

Anchetatorii au stabilit că fata ar fi fost abuzată sexual de concubinul mamei de un an de zile, însă de frică adolescenta n-a spus nimic, sarcina fiind descoperită abia după 7 luni.

Copila de 13 ani, alături de mamă, concubinul şi 5 fraţi, cu vârste cuprinse între 3 şi 11 ani, locuiesc în Centrul de Servicii Sociale Sfânta Maria, aflat în subordinea Primăriei Târgovişte.

Fetiţa de 13 ani suferă de tetrapareză, iar în perioada de recuperare în urma unei operaţii, pe 2 august, a fost nevoită să stea în scaun cu rotile. Cât despre bebelușul născut prematur,  se spune ca este bine acum şi a început să ia în greutate.

Autorităţile nu au bănuit nimic până când sarcina a fost vizibilă şi fata a născut.

Judecătoria Târgovişte decisese ca bărbatul să primească o pedeapsă de 8 ani închisoare pentru viol. Acesta era acuzat că, în perioada iunie-octombrie 2018, şi-a violat de trei ori fiica, fata având atunci 13 ani.

Bărbatul a profitat de imposibilitatea copilei de a se apăra, întrucât aceasta e imobilizată la pat.

Cazul a ajuns în atenţia anchetatorilor în luna februarie, când fata a născut la Maternitatea din Târgovişte.

Sursă: adevărul.ro

 

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro