Pe 20 februarie, Boriga află cu cine va concura pentru primărie!

Scaunul de edil şef al municipiului reşedinţă de judeţ este poate cel mai important loc din administraţia locală, indiferent despre care judeţ vorbim. Nu face excepţie nici Târgoviştea, unde, deşi nu mai e mult până la locale, candidaţii se lasă aşteptaţi.

 

Oficial, deşi, nimeni nu pune la îndoială cine va fi propunerea, PDL nu a avansat nici un nume. Mergând, însă, pe intuiţie, dăm din start ca şi candidat al PDL, pentru municipiu, pe Gabriel Boriga.

Mai complicat stă treaba în cazul contracadidatului sau contracandidaţii. Opoziţia locală, reunită în USL se chinuie de mai binde de o jumătate de an să-şi facă curaj şi să arunce pe cineva în luptă. S-au făcut sondaje şi sondaje ale sondajelor, dar persoana nu a apărut încă. Ca urmare a neînţelegerilor, la nivel local între PSD – PNL, centrul a decis ca PC-ul local să dea candidatul. Cu siguranţă o glumă, având în vedere procentul partidului la nivelul municipiului! Dacă, totuşi, centrul merge pe „mână moartă”, în cursa cu Gabriel Boriga ar urma să intre preşedintele PC Dâmboviţa, Cătălin Olteanu, fost ziarist, actual om de afaceri. Asta doar dacă PSD va renunţa la a-şi impune, împotriva hotărârii centrului, un candidat social democrat. Poate Victor Sanda sau chiar Leo Badea! Decizia, se pare, va fi făcută publică pe 20 februarie. Până atunci şi liberalilor le-ar surâde o candidatură în care l-ar susţine, cel mai probabil, pe Gabriel Grozavu.


Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro