Oamenii buni pleacă mai devreme de lângă noi. Dumnezeu să te odihnească in pace, copil frumos!

Astăzi, când lumea are cu adevărat nevoie de oameni buni, oameni care să dăruiască zâmbete si bunătate, Dumnezeu a decis să-și îngerul trimis in urmă cu 18 ani pe Pământ, înapoi, lângă El.

Chiar și numele pe care-l purta, Bianca, transmitea calm și liniște, fiind asociat cu ceva pur, lipsit de „dezordine”, agitație sau orice alt lucru care ne-ar putea duce cu gândul la ceva ce nu este tocmai plăcut, lucruri pe care le simțeai doar privind-o.
Bianca Gheboianu era o   elevă extraordinară a Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște, colegiu pentru care a adus nenumărate premii, in clasa a XII-a, adică, urma să-si dea examenul maturității si probabil că urma să-și îndeplinească visurile.
Un atac vascular cerebral (surse), i-ar fi pus stop vieții și idealurilor la o vârstă atât de fragedă.

Conform credinței populare, în posturi – fie cel al Paștelui, fie cel al Crăciunului – mor doar oamenii buni, desăvârşiţi şi fără de vină.

Zeci de profesori si colegi ai Colegiului din care a făcut parte și-au transmis, cu durere in suflet, regretul pentru pierderea acestui copil frumos și ambițios.

„Vestea plecării din această lume a Biancăi Gheboianu a zguduit astăzi adâncul ființei tuturor, profesori și elevi ai Colegiului Național „Constantin Cantacuzino” din Târgoviște.
La numai 18 ani, după o scurtă dar intensă suferință, Bianca își ia rămas bun de la noi, cei care am cunoscut-o și prețuit-o ca fiind o tânără de elită, harnică și perfecționistă, inteligentă și echilibrată. Elevă de excepție a școlii, se pregătea cu perseverență pentru o strălucită carieră didactică, vocație pe care deja și-o manifestase deplin. A fost iubită și admirată de colegii ei și de cadrele didactice deopotrivă, în gândurile și inimile cărora va rămâne pentru totdeauna ca model de conștiinciozitate, creativitate, noblețe, modestie, solidaritate.
În aceste momente de profundă întristare sunt încrezătoare că Dumnezeu, care a chemat-o atât de devreme spre viața veșnică, va primi în Rai sufletul ei curat și sensibil.
Cu dragoste de mamă, transmit mângâiere sufletească și condoleanțe familiei îndurerate și greu încercate, pe care o asigur de compasiunea tuturor colegilor profesori care vor păstra vie memoria Biancăi.
Director,
Prof. Silvia Mares”

„ÎNDURERATĂ FAMILIE , ÎNDURERAT COLEGIUL NAȚIONAL CONSTANTIN CANTACUZINO … ???????”

„Astăzi, în plină criză sanitară, economică, morală, un suflet cald, tânăr, entuziast se înalță dintre noi spre lumea pe care ne-o dorim toți, spre veșnicie. Acest suflet este al elevei mele BIANCA GHEBOIANU, clasa a XII-a B, pentru descrierea căreia cuvintele își pierd sensurile.
Ne rugăm pentru odihna sufletului ei și puterea părinților de a-și găsi echilibrul.
DUMNEZEU SĂ O ODIHNEASCĂ ÎN PACE!”

” Nu voi uita niciodată veselia și gingășia ta pe care azi am pierdut-o cu toții. Dumnezeu să te odihnească în pace suflet frumos.Vei rămâne veșnic în sufletele noastre. Condoleante familiei și celui care te-a iubit atât de mult trimite-i putere să treaca peste aceasta încercare a vieții. ”

Acestea sunt puținele mesaje ce-au umplut Facebook-ul de regret si de o adevărată durere.

Dumnezeu să te odihnească in pace, copil frumos și blând.
Condoleanțe familiei!

 

 

 

Larisa Ungureanu

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro