VIDEO: Polițiștii au descins în micro 11, după un live pe facebook! S-au dat amenzi

Un live pe facebook făcut de mai multe persoane din cartierul micro 11 al municipiului Târgoviște le-a atras atenția polițiștilor târgovișteni care patrulau în zonă, în contextul în care România se află sub stare de urgență, iar oamenii trebuie să respecte prevederile ordonanței militare care reduce dreptul la circulație al persoanelor.

Mai mulți bărbați au ieșit în fața blocului, la soare. Printre glume despre grătare și distracție, spuneau și că dacă aud sirenele fug în casă. Se pare că nu au apucat, mai multe persoane fiind amendate cu câte 2.000 de lei.

Se dovește că live-urile pe facebook sunt chiar dăunătoare bugetului. Tot după o transmisiune în direct, polițiștii au descins și la Potlogi, unde mai multe persoane s-au filmat amenințând autoritățile locale și instigând la revoltă.

Este de așteptat ca vremea caldă de afară să fie percepută ca o invitație pentru mulți dintre cei care nu conștientizează pericolul în care se pun pe ei, dar și pe ceilalți. În România, peste 4400 de persoane sunt infectate cu Covid-19. În Dâmbovița, conform statisticilor sunt 25 de persoane depistate pozitiv.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro