Mihail Volintiru şi Andrei Mircea, la Liga Aleşilor Locali, convocată de Florin Popescu (foto)

Două prezenţe neaşteptate la Liga Aleşilor Locali a PDL, convocată de Florin Popescu, au fost cele ale preşedintelui PNL Dâmboviţa, Mihail Volintiru, şi a fostului preşedinte al PDL Argeş, dar şi fost senator de Dâmboviţa, Andrei Mircea. Ambii i-au mulţumit lui Florin Popescu pentru faptul că i-a invitat la eveniment.

„Vreau să vă urez ca în alegerile de astăzi, să vi se întâmple ceea ce v-aţi propus. Vă doresc să fiţi responsabili, să luaţi decizia potrivită, să înţelegeţi că mersul lucrurilor şi dreapta politică în România este PNL-ul”, a fost mesajului lui Volintiru pentru membrii PDL prezenţi în sală.

Numărul acestora a fost unul impresionant, având în vedere că practic, ieri, printr-un comunicat de presă, conducerea PDL Dâmboviţa le-a cerut membrilor să se disocieze de Florin Popescu:   „ Joi, 12 septembrie 2013, domnul Florin Popescu a convocat în nume propriu, în mod nestatutar şi ilegal, o întrunire a Ligii Aleşilor Locali PDL, în vederea alegerii conducerii acesteia….Menţionăm că această întrunire nu are girul conducerii actuale a PDL Dâmboviţa, întrucat în calendarul stabilit de către Biroul Permanent Naţional, constituirea Ligii Aleşilor Locali este prevăzută în perioada octombrie – noiembrie  2013 şi va fi pregătită de Biroul Permanent Judeţean Dâmboviţa”.

”Vă mulţumesc că n-aţi cedat sub loviturile munciunilor PSD-ului, acestea care ne.au dus unde ne-au dus. Am greşit şi noi. Ne-am îndreptat, sper. Am înţeles ceea ce avem de făcut şi astăzi dumneavoastră sunteţi primul judeţ din ţară cu o astfel de organizaţie”, a declarat Andrei Mircea, care a pus la Argeş bazele unei formaţiuni judeţene numită Mişcarea pentru Argeş şi Muscel.

Liga Aleşilor Locali a desemnat şi noii conducători: Adriean Budoiu, primarul din Fieni, preşedinte, Marius Caraveţeanu, primarul din Răcari, vicepreşedinte, şi Teodora Anghelescu, primarul localităţii Bezdead, secretar.

Citeşte şi Volintiru lansează invitaţia către PDL: ”Vă aştept cu mare drag în rândurile membrilor PNL Dâmboviţa”

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Mihail Volintiru şi Andrei Mircea, la Liga Aleşilor Locali, convocată de Florin Popescu (foto)

  • 14 septembrie 2013 at 15:27
    Permalink

    Sa va dracu dracu cu plimbarile voastre de colo colo. Traseisti nenorociti! Ar trebui sa piarda functiile cei care alearga dupa ciolan.

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro