Conducerea PDL Dâmboviţa le cere membrilor să se disocieze de Florin Popescu

Comunicat de presa

         Joi, 12 septembrie 2013, domnul Florin Popescu a convocat în nume propriu, în mod nestatutar şi ilegal, o întrunire a Ligii Aleşilor Locali PDL, în vederea alegerii conducerii acesteia.

La această întrunire, pentru a creea cvorumul necesar au fost invitate şi persoane care nu sunt membri de partid şi nici nu au statutul de aleşi locali.

Menţionăm că această întrunire nu are girul conducerii actuale a PDL Dâmboviţa, întrucat în calendarul stabilit de către Biroul Permanent Naţional, constituirea Ligii Aleşilor Locali este prevăzută în perioada octombrie – noiembrie  2013 şi va fi pregătită de Biroul Permanent Judeţean Dâmboviţa.

Această acţiune are acelaşi  efect ca şi întrunirea Colegiului Director Judeţean, nefiind decât o acţiune de orgnizare a domnului Florin Popescu pentru  a da impresia că stăpâneşte şi gestionează problemele organizaţiei PDL Dâmboviţa.

Rugăm membrii şi aleşii locali ai PDL Dâmboviţa să se disocieze de acţiunile  domnului Florin Popescu, acţiuni care sunt nestatutare şi nelegale , aducând prejudicii de imagine Partidului Democrat Liberal.

 

Preşedinte  BPJ interimar Dâmboviţa,

                                                  JEAN POPESCU


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro