Jean Popescu: Vor fi parlamentari PDL de Dâmboviţa care vor trece la Mişcarea Populară

Mişcarea Populară este făcută din traseişti politici, cei mai mulţi de la PDL, iar în ce priveşte primarii democrat liberali din Dâmboviţa nu îi vom da afară deci nu vor pleca la alt partid să nu îşi piardă funcţia, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, preşedintele interimar al PDL Dâmboviţa, Jean Popescu. ”Mişcarea Populară este făcută din traseişti politici, de la diferite partide, cei mai mulţi de la PDL. Deci când va vedea românul că acolo sunt tot ăia care au fost şi care s-au plimbat de colo colo, succesul este de îndoială. Ori faci un partid cu oameni care n-au mai circulat sau care n-au fost vizibili în spaţiul politic şi atunci zici că e ceva nou, că poate au alte idei, ori faci unul din traseişti, oameni care au spart partide şi le-au comasat apoi din interes, care vor funcţii în partide. Părerea mea este că se porneşte cu stângul”, a precizat Jean Popescu.

Acesta a spus că nu va fi dat afară din partid niciun primar al PDL Dâmboviţa, astfel aceştia nu vor pleca spre alt partid să nu îşi piardă mandatul. ”Noi nu dăm afară niciun primar, nu v-am spus aşa? Să ajungă ei în 2016. Şi primarii… ăia deştepţi nu se mişcă până atunci, când se apropie alegerile”, a spus liderul PDL Dâmboviţa.

Întrebat dacă, în opinia sa, vor fi parlamentari PDL de Dâmboviţa care vor pleca la Mişcarea Populară, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene PDL a spus că da. ”Cred că vor fi, dar nu numai de la PDL. Cred că vor fi şi de la alte partide”, a spus Jean Popescu.

Despre o posibilă plecare la Mişcarea Populară a deputatului PDL de Târgovişte, Florin Popescu, preşedintele interimar al organizaţiei judeţene a PDL a spus ”el a afirmat la o televiziune că are un nou proiect politic, nu ştiu care e!” În luna iunie Florin Popescu a fost înlocuit de la şefia PDL Dâmboviţa, printr-o decizie a Biroului Permanent Naţional al partidului. Popescu a anunţat, după ce a fost demis, că are în continuare sprijinul primarilor PDL din judeţ. Florin Popescu a susţinut, la alegerile din PDL, moţiunea Elenei Udrea şi a declarat că a fost demis de la conducerea PDL Dâmboviţa tocmai din acest motiv.

În ceea ce-i priveşte pe ceilalţi parlamentari PDL din Dâmboviţa, Jean Popescu ar băga mâna-n foc doar pentru Iulian Vladu că va rămâne alături de partid, precizând: “Nu garantez pentru domnul Isăilă!”

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:



Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro