Iulian Vladu (PDL): „Minciuna şi compromisul, politica de stat a USL!”

 

Declaraţie Politică

De câteva săptămâni, românii sunt ameţiţi cu tot felul de declaraţii contradictorii, pe tema pensiilor. Ba se recalculează, ba nu se recalculează! Pe de o parte, liderii USL au un angajament semnat şi parafat cu col.(r) Mircea Dogaru şi asociaţia lui, dar pe de altă parte nu au curajul să-l explice public, pentru că ar scandaliza întreaga societate.

În acest joc al laşităţii, USL a încercat să implice Avocatul Poporului, care s-a prezentat în faţa Comisiei de Muncă a Camerei Deputaţilor cu un Raport, propunând chiar modificarea legislaţiei în domeniul pensiilor.

Din cauza tensiunilor evidente dintre PNL şi PSD, doamna ministru al Muncii, Mariana Câmpeanu, nu a fost în stare să explice nici un punct de vedere oficial al Guvernului legat de propunerile Avocatului Poporului, lăsând cetăţenii în ceaţă, după ce declarase că pensiile se vor recalcula.

Nici cadrele militare nu mai înţeleg nimic din haosul creat de USL! Se vor recalcula sau nu pensiile?

Acest joc demonstrează, încă o dată, că USL una spune şi alta face şi că nu are curajul să explice public ce politică are în domeniul pensiilor. Asta, pentru că orice compromis duce la alt compromis, iar actuala putere este prinsă într-un vârtej al minciunilor, din care nu poate să mai iasă!

 

 

Iulian Vladu,

deputat Colegiul nr. 8 Dâmboviţa


Valeriana heidelbergcement

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro