Ionuţ Săvoiu pleacă la Tirana, în Albania

În organizarea Preşedinţiei-în-exerciţiu albaneze a Adunării Parlamentare a SEECP, vor avea loc la Tirana, în perioada 16-18 aprilie 2015, reuniunile Grupului de lucru ad-hoc şi Comisiei permanente ale Adunării.

În proiectul de agendă a reuniunii Grupului de lucru ad-hoc figurează: discutarea propunerilor privind sediul secretariatului AP SEECP şi a bugetului aferent acestuia.

Principalele subiecte aflate pe agenda Comisiei permanente sunt: Raportul Grupului de lucru ad-hoc, documentele adoptate de cele trei comisii generale, candidaturile pentru conducerile celor trei comisii generale, proiectul de rezoluţie pe care urmează să-l propună Preşedinţia-în-exerciţiu albaneză şi adoptarea agendei Sesiunii plenare a Adunării, care va avea loc la Tirana, în perioada 22-23 mai 2015.

La aceste reuniuni va participa din partea Delegației parlamentare române la AP SEECP, domnul deputat Ionuț-Cristian Săvoiu (PSD).


Valeriana heidelbergcement


Gurmand + Raiman caleatargovetilor
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “Ionuţ Săvoiu pleacă la Tirana, în Albania

  • 16 aprilie 2015 at 16:21
    Permalink

    SI SE MAI INTOARCE?? POATE E MAI MARE NEVOIE DE EL ACOLO,AICI MERG BINE TREBURILE,ECONOMIA DUDUIE,BANI SUNT IN VISTERIE,CHIAR MAI MULTI DECAT AVEM NEVOIE,CU SOMAJUL S-A REZOLVAT PRIN CREAREA MILIONULUI DE LOCURI DE MUNCA,FIECARE ARE AFACEREA LUI SI NU-L DERANJEAZA NIMENI,NU SE MAI FURA,S-A ERADICAT CORUPTIA,LUMEA E VESELA PE STRAZI,PARLAMENTUL INCUVIINTEAZA ORICARE CERERE A DNA DE RIDICARE A IMUNITATII SAU DE AREST PREVENTIV,SANATATEA SI INVATAMANTUL SUNT LA COTE MAXIME,NU MAI MOR COPII IN FOSE SEPTICE LA SCOLI INSALUBRE,S-AU REDESCHIS TOATE SPITALELE INCHISE DE CEILALTI DE DINAINTE,JUSTITIA ISI FACE TREABA ORIUNDE IN TARA,NU SE MAI DA SPAGA,NU SE MAI TAIE PADURI,S-AU MARIT REDEVENTELE PETROM,E CURATENIE PERFECTA PE STRAZI,IN PIETE TARANII S-AU IMBOGATIT SI CUMPARATORII SUNT FERICITI,CRIMA ORGANIZATA S-A ERADICAT. TOTUL E ROZ,PARDON,ROSU PUR!
    SI ATUNCI DE CE S-AR MAI INTOARCE DL SAVOIU IN TARA,TEBUIE DOAR SA LE IMPLEMENTEZE SI LOR RETETA DE SUCCES TRADITIONAL DAMBOVITEANA!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro