Ionuţ Săvoiu pleacă la Tirana, în Albania

Distribuie:

În organizarea Preşedinţiei-în-exerciţiu albaneze a Adunării Parlamentare a SEECP, vor avea loc la Tirana, în perioada 16-18 aprilie 2015, reuniunile Grupului de lucru ad-hoc şi Comisiei permanente ale Adunării.

În proiectul de agendă a reuniunii Grupului de lucru ad-hoc figurează: discutarea propunerilor privind sediul secretariatului AP SEECP şi a bugetului aferent acestuia.

Principalele subiecte aflate pe agenda Comisiei permanente sunt: Raportul Grupului de lucru ad-hoc, documentele adoptate de cele trei comisii generale, candidaturile pentru conducerile celor trei comisii generale, proiectul de rezoluţie pe care urmează să-l propună Preşedinţia-în-exerciţiu albaneză şi adoptarea agendei Sesiunii plenare a Adunării, care va avea loc la Tirana, în perioada 22-23 mai 2015.

La aceste reuniuni va participa din partea Delegației parlamentare române la AP SEECP, domnul deputat Ionuț-Cristian Săvoiu (PSD).

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Ionuţ Săvoiu pleacă la Tirana, în Albania

  • 16 aprilie 2015 at 16:21
    Permalink

    SI SE MAI INTOARCE?? POATE E MAI MARE NEVOIE DE EL ACOLO,AICI MERG BINE TREBURILE,ECONOMIA DUDUIE,BANI SUNT IN VISTERIE,CHIAR MAI MULTI DECAT AVEM NEVOIE,CU SOMAJUL S-A REZOLVAT PRIN CREAREA MILIONULUI DE LOCURI DE MUNCA,FIECARE ARE AFACEREA LUI SI NU-L DERANJEAZA NIMENI,NU SE MAI FURA,S-A ERADICAT CORUPTIA,LUMEA E VESELA PE STRAZI,PARLAMENTUL INCUVIINTEAZA ORICARE CERERE A DNA DE RIDICARE A IMUNITATII SAU DE AREST PREVENTIV,SANATATEA SI INVATAMANTUL SUNT LA COTE MAXIME,NU MAI MOR COPII IN FOSE SEPTICE LA SCOLI INSALUBRE,S-AU REDESCHIS TOATE SPITALELE INCHISE DE CEILALTI DE DINAINTE,JUSTITIA ISI FACE TREABA ORIUNDE IN TARA,NU SE MAI DA SPAGA,NU SE MAI TAIE PADURI,S-AU MARIT REDEVENTELE PETROM,E CURATENIE PERFECTA PE STRAZI,IN PIETE TARANII S-AU IMBOGATIT SI CUMPARATORII SUNT FERICITI,CRIMA ORGANIZATA S-A ERADICAT. TOTUL E ROZ,PARDON,ROSU PUR!
    SI ATUNCI DE CE S-AR MAI INTOARCE DL SAVOIU IN TARA,TEBUIE DOAR SA LE IMPLEMENTEZE SI LOR RETETA DE SUCCES TRADITIONAL DAMBOVITEANA!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro