Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021

PLR, sediul nou la Dâmboviţa! Vezi obiectivele pentru 2016

        Ieri, în prezenţa secretarului de stat Cătălin Beciu, PLR Dâmboviţa şi-a prezentat oficial sediul de la Târgovişte din clădirea City Center. În luna februarie, la conducerea filialei a fost numit omul de afaceri Petre Ionel. conducerea PLR Dâmboviţa este completată de Cornel Chişulescu, preşedinte PLR Târgovişte, Maria Chiţa, preşedinte Organizaţiei de Femei PLR Dâmboviţa, Marius Cîmpeanu, preşedinte Organizaţiei de Tineret a PLR Dâmboviţa şi Raluca Surugiu, preşedinte Organizaţiei de Stidenţi a PLR Dâmboviţa.

         Partidul lui Tăriceanu se pregăteşte petru a intra singur în cursa electorală din vara anului viitor. PLR Dâmboviţa are doua seturi de obiective: pe termen scurt şi mediu. „Acum suntem 1000 de membri. Sperăm să fim mult mai mulţi, iar la momentul alegerilor să acoperim toate localităţile. Primul obiectiv este ca până la sfârşitul anului  să ajungem ca  în 40% din comune să facem organizatii locale. al doilea obiectiv ca nivel este că până l momentul alegerilor să avem organiyaţii în toate localităţile. 

       Visul meu e să participăm cu 10 candidaţi femeie în alegerile locale pentru primării şi, măcar două, să ne reprezinte în această funcţie.  Sunt obiective în care eu cred.  Îmi doresc să avem măcar un primar la nivel de oraş. Ţinta mea ar fi Târgoviştea. Sper să o putem realiza pentru văd ca există deschidere pentru linia noastră liberală şi în timp ne creşc şansele.” a precizat preşedintele PLR Dâmboviţa.

           Acest a declarat că partidul are un candidat pentru municipiul Târgovişte, care nu este la acest moment membru al partid.

PLR1PLR3PLR4

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media