Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de marți, nr. 3663
7-12-2021
savoiu_parlament

Ionuţ Săvoiu: PDL-iştii aşa-zişi „popularii” deformează din nou afirmațiile Guvernului

La sfârșitul săptămânii trecute, premierul Victor Ponta prezenta un document intitulat Planul național de investiții strategice și crearea de locuri de muncă. Pentru cine a avut interesul să-l parcurgă, materialul se referă, în esență, la 5 domenii cheie în aria cărora se vor concentra eforturile guvernamentale pentru dezvoltare: energie, resurse minerale, agricultură, industrie și infrastructură. Și spune acest Plan Național că în 2013 vor demara investiții de cel puțin 10 miliarde de euro.

O comunicare cu subiect și predicat, limpede pentru orice știutor să citească. Ce te faci însă când frazele intră în aparatul de interpretare al unor personaje certate cu buna-credință și cu adevărul?! S-a întâmplat astfel ca doamna Elena Udrea (da, tocmai dumneaei) să descopere, din rezerva-i de manipulare, afirmații ale Guvernului pe care Guvernul nu le-a făcut. Cum ar fi aceea că, până la sfârșitul anului 2013, în România vor intra 10 miliarde de euro, o reinventare meschină a faptului că investițiile în cuantum de 10 miliarde vor demara în acest an, urmând ca banii să fie atrași pe parcursul anilor următori. Asta spune documentul, negru pe alb.

Argumentul unei anumite disperări pentru faptul că nu mai există în spațiul public poate fi luat în considerare atunci când privim gesturi degradante de băgare în seamă din partea PDL, pe de o parte, a doamnei Udrea, de altă parte. Asta nu scuză, însă, stupiditatea, lamentările, superficialitatea și ridicolul unor poziționări contrare doar de dragul ideii de opoziție.

În orice caz, îi bănuim pe (mai mult sau mai puțin) „popularii” colegi ai doameni Udrea că și-ar dori sincer ca aceste proiecte care vor genera 50.000 de locuri de muncă în 2013 să nu se realizeze. Ține de meschinăria fundamentală a unui partid care a distrus, în anii săi de putere, multe, prea multe vieți.

 

 

17.07.2013                                         Vicepreşedinte PSD Dâmboviţa,                                                        Deputat Ionuţ SĂVOIU

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media