Guvernul României răsplăteşte elevii care au obţinut media 10 la Bacalaureat cu câte 3000 de lei . Avem şi noi 6 premiante

Distribuie:

Potrivit informaţiilor postate pe site-ul Ministerulu Educaţiei, Guvernul României a adoptat, în şedinţa de astăzi, 17 iulie, Ordonanţa de Urgenţă în baza căreia urmează să fie premiaţi toţi absolvenţii de clasa a XII-a care au obţinut media 10 la examenul de Bacalaureat 2013. Premiile sunt în valoare de 3.000 de lei pentru fiecare absolvent şi se acordă de către Ministerul Educației Naționale, din bugetul propriu. Lista beneficiarilor şi modalitatea de acordare a acestora se aprobă prin ordin al ministrului educaţiei naţionale.

În urma celor două sesiuni de Bacalaureat 2013  – sesiunea specială şi sesiunea iunie-iulie -, vor fi premiaţi 126 de absolvenţi, urmând să fie recompensaţi şi absolvenţii care vor obţine aceeaşi performanţă în sesiunea august-septembrie 2013.
În judeţul nostru, 6 absolvente de liceu se laudă cu această performanţă. este vorba despre absolvente de la C.N.Ienăchiţă Văcărescu Târgovişte, C.N.C.Carabella Târgovişte, Liceul de Arte Bălaşa Doamna, Grupul Şcolar Voievodul Mircea şi N.N.Nicolae Titulescu Pucioasa.
În plus, elevele de 10 de la liceele din Târgovişte vor primi din partea administraţiei câte 2000 de lei fiecare, pentru rezultatele lor.
Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro