Iacob după demisie: În PNL au existat lupte interne provocate de Grozavu și Plăiașu

După ce și-a depus demisia și din simpla calitate de membru de partid, Ciprian Iacob și-a explicat gestul pe pagina de Facebook, într-o postare în care îi atacă direct pe Gabriel Grozavu și Gabriel Plăiașu. Grozavu este cel despre care se spune că urmărea excluderea din partid al lui Ciprian Iacob. Fostul lider liberal de la  Pucioasa spună că  PNL este un partid în care luptele interne din organizație au fost în mare parte provocate de cei doi (de altfel a fost o perioadă importantă când Grozavu și Plăiașu s-au luptat între ei pentru supremația în partid)  și că un lider liberal trebuie să fie din rândul celor care au un loc de muncă independent de partid, aluzie la funcția de vicepreședinte al CJD obținută de Grozavu cu sprijinul partidului.

“PNL Dâmbovița nu s-a putut dezvolta niciodată la adevărata valoare întrucât tot timpul au existat lupte interne, majoritate provocate de Grozavu și Plăiașu. Mulți liberali dâmbovițeni nu se alătură mișcării PNL datorita celor două personaje iar eu nu am vrut sa fiu asociat cu cei doi. Consider ca adevărații lideri ai partidelor politice ar trebui să fie persoane ce au avut și au un loc de muncă independent de partid și în plus au demonstrat ca au capacitatea necesara în a conduce. În acest moment sunt puține persoane cu asemenea veleități în interiorul PNL Dâmbovița, iar aceștia ori s-au alăturat PNL-ului în ultimii doi ani, ori în acesta perioada s-au reactivat. Decizia de a demisiona a fost influențată și de faptul ca la o verificare a stadiului cotizației, figurez cu restanta încă din august iar conform chitanței pe care o dețin îmi achitasem în avans 300 luni.
În plus acuzațiile PNL de afișare alături de dl. dep. Ion Pârgaru, sunt absurde, m-au deranjat întrucât există o relație de amiciție de peste 6 ani.
Nu pot pune partidul politic înaintea unei relații de prietenie.”‘ a notat Iacob. Acesta  fost președinte interimar la PNL Pucioasa și judecător în Curtea de arbitraj a PNL.

Iată și demisia înaintată astăzi:

10822625_748827188542959_96976377_n

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

: 2 ganduri despre “Iacob după demisie: În PNL au existat lupte interne provocate de Grozavu și Plăiașu

 • 2 februarie 2015 at 21:49
  Permalink

  In PNL Dambovita in ultimii 15 ani doar un presedinte al organizatiei judetene a fost ales statutar.Gabriel Grozavu In ultimii 15 ani doar un presedinte al organizatiei municipale a fost ales statutar Mihai Constantin Ranin. Ceilalti au fost impusi de la centru lucru care nu are nici o legatura cu democratia de partid. Pana la venirea pe filiera Chitoiu a domnului Volintiru ca presedinte interimar la judet nu-mi amintesc domnule Iacob sa fi activat fizic sau cu neuronii in PNL. Brusc domnul Iacob a devenit foarte liberal – judecator la curtea de arbitraj a PNL-ului , membru in Consiliului de Administratie a Societatii de Apa Canal -Dambovita (de ce v-ati dat domnule demisia ?) , presedinte al organizatiei PNL Pucioasa. In rest sunt de acord ca un membru PNL salariat bugetar cu un sef de o alta culoare politica are o “problema “in Romania unde si femeile de servici de la institutiile statului se angajeaza dupa culoarea politica. Sigur ca o profesiune liberala iti asigura o libertate de actiune/decizie dar pentru un partid nedemocratic asta este un pericol.Sunt de acord ca atunci cand “doi se cearta al treilea castiga” Cat despre “prietenie “un pic de decenta domnule Iacob, pentru noi liberalii din Targoviste deputatul Pargaru socrul lui Volintiru – este un tradator via Tariceanu..- membru al inexistentului grup independent din Camera Deputatilor din motive de nesansa. “Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti” Acest nou comentariu mi- a venit dupa “delicatul” duel in epigrame cu “maestrul “Antonescu care a postat nu demult un panseu – “limbile raman aceleasi, numai cururile se schimba”.Luati aminte dragi PNL-isti mari sau mici! – N-am gasit alta rima. ..

  Reply
 • 29 noiembrie 2014 at 8:03
  Permalink

  Cred ca domnul Iacob are dreptate cand spune ca un lider de parrtid trebuie sa aiba un loc de munca independent de partid. ca vorba lui Volintiru PNL –ul nu este agentie de plasament a fortei de munca. Pe de alta parte relatiile de prietenie iti pot angaja sotia intr-un post platit din taxe si impozite, adica de la buget. la fel cum o mica negociere cu adversarii politici pot avea ca rezultat angajarea sotiei sau a copiilor pe o functie bine platita la Compania de Apa. De ce dragi politicieni care va doriti “capitalism “ca de aia ati intrat in politica, nu va angajati rubedeniile in firme private ci tot cautati un loc de supt la tata bugetului? Cum sa avem capitalism cu astfel de politicieni de “dreapta””.Poate ca ne dorim sa traim ca in vest dar mentalitatile din est sunt foarte greu de schimbat. Decat o licitatie castigata (cinstit) mai bine una trucata.( neriscata), decat un loc de munca in privat (riscat ) mai bine un loc de munca bugetat (neriscat). Aveti grija dragilor angajati in institutii bugetare, ca s-ar putea ca si incompetenta sa reprezinte un risc pentru ca este vorba de banul public si sunt destule institutii cu responsabilitati in domeniu.

  Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro