Gafă impardonabilă a liberalilor! Atac la prefect într-o zi neagră pentru el

Distribuie:

       Astăzi, liderii PNL au transmis un comunicat de presă în care criticau organizarea manifestării dedicate zilei de 9 mai în incinta Garnizoanei Teiș, critica axându-se pe prefectul Ioan Marinescu.

Organizarea unor evenimente semnificative pentru poporul român, precum Independența de stat, Victoria Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial și Ziua Europei, într-o cazarmă, și nu într-un loc public, așa cum este normal, nu are decât două posibile explicații: incompetența prefectului Marinescu Ioan, care încă nu a înțeles că rolul său nu este să răspundă ”prezent” la ordinele șefului de partid, și teama liderilor PSD de a se mai afișa în fața oamenilor, după mandatele dezastruoase în fruntea administrației dâmbovițene au atacat liberalii. 

CITEȘTE ȘI: PNL DÂMBOVIȚA CRITICĂ ORGANIZAREA EVENIMENTELOR DEDICATE ZILEI DE 9 MAI

          Atacul liberalilor, vine la trei zile de la eveniment din 9 mai, dar se suprapune cu un eveniment tragic din viața privată a prefectului. Astăzi, Marinescu  și-a înmormântat cel de-al doilea frate. În decembrie anul trecut, a trecut în neființă un alt frate al prefectului, răpus de boală la numai 46 de ani. Motiv pentru care, liberalii ar fi putut din eleganță, să amâne critica pentru câteva zile, având în vedere că presa, din aceeași eleganță de care pomeneam, nu poate în acest moment să ceară o opinie și celui atacat.

          În plus, în vremea în care PDL administra județul, Garnizoana Teiș a găzduit multe evenimente de acest gen, la care accesul publicului este liber. Lideri ca Boc, Videanu și Berceanu au luat parte la depuneri de coroane în Garnizoana târgovișteană, fără să se plângă că nu e loc public.

          Pe de altă parte e regretabil și că, din an în an, tot mai puțin târgovișteni sunt interesați de evenimentele de acest gen. Nici la cele marcate în centrul orașului, pe platoul Prefecturii nu se mai adună mai mult de 30 -40 de privitori. De aceea, instituțiile au obligația ca aceste manifestări să fie foarte cunoscute publicului și la ele să aibă acces cât mai multe persoane.

Distribuie:

alegeri
alegeri
Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Flax Gopo Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Un gand despre “Gafă impardonabilă a liberalilor! Atac la prefect într-o zi neagră pentru el

  • 12 mai 2015 at 8:52
    Permalink

    Țărani până la capăt….Bețivul ala de Orban mai vrea și primar la capitală.. Te umflă și râsul

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro