GĂEȘTI: Târg de Nunți la Varuna Parc! Cuplurile care vor spune “DA” pot câștiga 1000 de euro pentru luna de miere

Varuna Parc din Găești organizează, sâmbătă, 24 noiembrie 2018, Târg de Nunți. Un eveniment dedicat celor care urmează să-și unească destinele și vor ca petrecerea de nuntă să fie un eveniment memorabil. Organizatorii vor să aducă în fața viitoarelor cupluri, ultimele tendințe în domeniu, fie că e vorba despre meniuri, aranjamente florale, vestimentație, accesorii sau foto-video, și ca aceste servicii să fie accesibile doritorilor.

Dintre surprizele organizatorilor fac parte și mai multe premii pe care participanții le pot câștiga: hair by Zadara Ana Maria, nails by Madalina Strigoiu, make up by Geanina Sararau,  sedință de consultanță de stil pentru viitoarea mireasă by L’Atelier și un tort de nuntă by Laboratorul de Bucurii. Marele Premiu este,însă, un voucher în valoare de 1.000 euro pentru luna de miere, pentru cei care își organizează evenimentul memorabil la Varuna Parc.

Sunteți așteptați, cu drag, pe 24 noiembrie, începând cu ora 10:00 în Strada Teilor, nr 2, la prima ediție a Târgului de Nunți Varuna Parc. Accesul este liber.

Distribuie:

Regata Turbnobio

Valeriana Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro