Florin Popescu îi numeşte “javre” şi “jigodii” pe social democraţi. Vezi ce spun aceştia!

Politică fierbinte la Dâmboviţa într-o vară la fel! Astăzi, după luni de tăcere, deputatul PDL Florin Popescu a răbufnit public împotriva adversarilor de la PSD, într-un limbaj extrem de dur. Ţinte au fost preşedintele CJD Adrian Ţuţuianu şi deputatul Ionuţ Săvoiu:

 “Jigodiile pesediste, într-o campanie pur nazistă, de tip Gobbels, pentru a susţine micul Fuhrer de la Dâmboviţa, lansează nişte atacuri la adresa familiei, a prietenilor , colaboratorilor şi a mea personal. Le voi răspunde. Au trecut 15 luni. Ajunge! Şi le spun jigodii pesediste pentru că sunt jigodii, care trăiesc din banul public, altfel ar fi morţi de foame. Iar în ceea ce-l priveşte pe Ţuţuianu, mizerabilul, a rămas la Procor un an de zile după ce am plecat eu. A luat asistenţă juridică de la acea firmă 1 miliard de lei şi asta spune mult despre caracterul lui. Este o mare dezamăgire pentru mine, pentru dâmboviţeni şi poate şi pentru familia lui.….Vreţi să vă spun eu ce a fost cu PIDU B, pentru că m-aţi prins nervos? PIDU A a fost proiectat de firma deputatului Ionuţ Săvoiu, deputat PSD. A luat 30 de miliarde. Au fost influenţe ale PSD Dâmboviţa, la ministerul Liviu Dragnea, să transfere fondurile de la Târgovişte, pe alt proiect, unde tot firma deputatului Ionuţ Săvoiu are proiectarea şi, probabil, că vroia să mai încaseze şi de acolo câteva zeci de miliarde. Nu ştiu de ce, pentru că el e târgoviştean. 3 luni de zile s-a întârziat, încercându-se prin toate mijloacele la ministerul dezvoltării şi îi mulţumesc inclusiv vicepriministrului, Dragnea, că nu a cedat presiunilor de a transforma Aleea Trandafirilor cu voturi multe , de a rămâne o ruină, satisfăcându-şi poftele lor de partid. Astăzi, a atins apogeul. Jogodiile pesediste care îmi atacă familia astăzi vor plăti”,  a spus Popescu în cursul acestei dimineţi.

 

 

Ţuţuianu nu a negat că a lucrat pentru firma familiei Popescu şi spune că era normal să fie plătit pentru munca sa: “Eu am dat asistenţă juridică Procorului în anii 2000, când nici eu nici el nu eram adversari politici, că este munca mea şi este normal să fiu plătit şi că pe activitate profesională nu mă obligă în nici un fel să acopăr fărădelegile şi jaful făcut din bani publici de guvernarea PDL şi în particular prin firmele de partid cum este şi Procorul. Limbaj de genul acesta, jigodiile pesediste, este atât de suburban încât nici nu pot comenta. Niciodată nu mi-am putut închipui că nivelul unui om politic poate fi atât de jos, iar ilustrativ pentru comportamentul lui am să vă arăt la prima conferinţă de presă o fotografie pe care aţi făcut o dumneavoastră presa, când stătea răstunrat pe 7 scaune, cu mâna în pantaloni şi cu cealaltă ţinându-se de cap”, a replicat Ţuţuianu.

 

Nici Săvoiu nu a ignorat acuzaţiile şi a răspuns printr-un comnicat de presă: “Trecând dincolo de limbajul trivial din ultimele ieşiri publice şi nu numai, folosit de Deputatul PDL Florin Popescu, pot sǎ afirm cǎ bate câmpii din cauza lipsei de atenţie de care se bucurǎ.  În goana dupǎ senzaţional, domnul Florin Popescu inventeazǎ scenarii apocaliptice îndreptate împotriva clarviziunii sale de care ne-am lǎmurit de când a intrat în politicǎ şi confundǎ cifra de afaceri a unei companii cu valoarea unui contract încheiat cu Primǎria Târgovişte, care nu reprezintǎ nici 1% din cifra de afaceri pe 1 an de zile.

Vreau sǎ subliniez încǎ odatǎ cǎ serviciile de consultanţǎ şi proiectare pentru Planurile de dezvoltare urbanǎ integrate în municipiul Târgovişte nu au fost realizate de Deputatul Ionuţ Sǎvoiu, ci de un colectiv de specialişti ai unei companii multinaţionale din care au fǎcut parte cca 20-30 de experţi şi care au derulat activitǎţi specifice pe o perioadǎ de mai bine de 30 de luni. Contractul în valoare de mai puţin de 2.000.000 de lei pentru toate cele 3 proiecte de investiţii a fost obţinut în urma unei achiziţii publice deschise, cu o competiţie acerbǎ,  iar serviciile prestate au constat  în realizarea a zeci de mii de ore de muncǎ şi expertizǎ pentru realizarea studiilor de fezabilitate şi a proiectelor tehnice, a detaliilor de execuţie, a analizei financiare cost – beneficiu şi asigurǎrii  consultanţei de specialitate pentru  obţinerea de fonduri europene şi pentru beneficiar pe perioada evaluǎrii proiectelor şi adjudecǎrii licitaţiilor de execuţie pentru mai bine de 2 ani si 6 luni.” , a transmis vicepreşedintele PSD printr-un comunicat de presă.

 

Ultima replică a zilei, dar cu siguranţă nu ultima a acestui război politico-mediatic îi aparţine tot lui Popescu, care a adresat, în această seară, o scrisoare deschisă, cu sigla Camerei Deputaţilor,  intitulată:  “Apel către javre – Scrisoare deschisă adresată lui Adrian”

 

“Deși sunteți la putere de mai bine de 15 luni, nu încetezi să mă ataci grosolan, de fiecare dată când ai prilejul, Adrian. De 15 luni nu ai reușit să pornești niciun proiect nou în județul Dâmbovița. Te-ai mulțumit să tai panglici la proiectele lansate de mine. Ba, ai pierdut sau întârziat multe investiții vitale pentru dâmbovițeni: spitalul Județean și podul de la Ionești, DN71 Bâldana-Târgoviște și DN7 Bâldana-Titu – ca să le amintesc doar pe cele mai importante. Mă acuzi că am ”furat bani publici prin firma de casă PROCOR”. Îți amintesc, Adrian, că eu m-am retras din PROCOR înainte ca tu să pleci din firmă! Ai uitat de banii pe care îi câștigai lună de lună de la Procor și Biandra, pe consultanță juridică? UN MILIARD ai câștigat de la cele două firme. Avocat fiind, faptul că arunci cu noroi în firme de la care ai supt, dovedește ce caracter mărunt ai.

Ai dat dovadă de josnicie lovind în familia mea. Nu mă miră că și acum ai ales un moment greu pentru familia mea, ca să arunci din nou cu mizerii. Abjecția pare să-ți fie a doua natură. Vrei să ne distrugi, pe mine și familia mea. Îți spun doar atât: ceea ce nu mă doboară, mă face mai puternic! Iar Dumnezeu este deasupra și le vede pe toate. Nu ți-e frică de faptul că, mai devreme sau mai târziu, vei plăti pentru toate mișeliile?”, Florin Popescu, Deputat.!”

 

 

 

Distribuie:

Locuri de munca difamcom

novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]ro

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Flax Gopo
Webhosting Armand Media Star Sistems Security - Paza si protectie

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro