Dumitru Miculescu, oficial copreşedinte al PNL Dâmboviţa, în locul lui Ludovic Orban

Dumitru Miculescu a fost validat, cu unanimitate de voturi, de Biroul Permanent Naţional al PNL în conducerea organizaţiei dâmboviţene în locul lui Ludovic Orban. Acesta a fost validat la rândul său candidatul formaţiunii pentru Primăria Generală a Capitalei.

Dumitru Miculescu devine copreşedinte al liberalilor locali şi va deschide lista de candidaţi pentru Consiliul Judeţean Dâmboviţa.

Dumitru Miculescu a fost preşedinte al UNPR Dâmboviţa, unde s-a poziţionat clar împotriva PSD. A demisionat pe fondul impunerii de la centru UNPR a unei colaborări cu social democraţii.


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 10 ganduri despre “Dumitru Miculescu, oficial copreşedinte al PNL Dâmboviţa, în locul lui Ludovic Orban

 • 3 martie 2016 at 18:01
  Permalink

  Primaria Tartasesti…1.5 km figureaza in teritoriul lor!!

  Reply
 • 3 martie 2016 at 14:05
  Permalink

  Ce partid ne asfalteaza drumul Bildana Vizuresti ? mai este un 1,5 kilometri domnilor candidati.

  Reply
 • 1 martie 2016 at 9:26
  Permalink

  AU TRECUT LA PNL SI MIHAITA MOLDOVEANU, GEORGE TITA, COSMIN AL LUI MELANIA SI TOATE SAGETILE DIN MICRO 4; ASTIA SUNT URMASII BRATIENILOR :)))))))))))))))

  Reply
 • 1 martie 2016 at 9:15
  Permalink

  pentru domnul dan druta politician de moreni.can eu comentam ca tu si herghelegiu o sa mergeti cu coada intre picioare la vechle partide spuneai ca nu te mai regasesti in liberalismul dambovitean.pai bai druta.tu cu miculescu te pui?

  Reply
 • 1 martie 2016 at 8:34
  Permalink

  Halal partid !
  PNL ul asta se vinde pe 2 lei.
  Sunt curioasa sa vad care dintre membrii săi are “decenta sa” si se “rascoala”la așa o decizie de la centru.
  Vai de istoria voastră !

  Reply
  • 1 martie 2016 at 9:25
   Permalink

   PNL-ul a devenit o jigodie politica de cand a fost(pentru putin timp din fericire) condus de poker-manul Crin Antonescu, asa ca jigodiile trag la alte jigodii!

 • 29 februarie 2016 at 19:08
  Permalink

  Sa înțeleg ca au trecut si dl Dumitru, dl Stan, dl Nica, dl Preda, dl Seby etc ?

  Reply
 • 29 februarie 2016 at 19:00
  Permalink

  Hai Marsh toarashu Antonescu. Lasa-i pe altii sa fuzioneze ca ei ai viitor. Mata te intorci la cartofi si varza la Lunguletzu daca nu cumva te duci si la Beciul Domnesc sa ii faci companie finutzului. La multi ani afara din politica

  Reply
 • 29 februarie 2016 at 15:51
  Permalink

  Interesant ! Care va să zică avem si PNL-aripa veche-ceea ce până acum nu era chiar evident,dovada find nevoia afluxului de sânge proaspăt,în mare grabă.De remarcat si cum Mr. Miculescu a ,,prins” fereastra de oportunitate ,,oferită” de Orban şi este în meci contra tuturor,inclusiv mare parte din actualii colegi.Ca să fiu sincer,nu prea îl văd în tandem cu Vladu si cred că ar cam fi timpul să-l cam calce pe cap, din motiv de minimă prudentă…Altfel, nu prea mai este timp să sudezi organizatia,cu prea mari sperante electorale,ceea ce nu este neapărat grav,una find să defilezi cu ridicolul ,,interes national” ,în varianta si mai penibilului ,,general pentru tară” si alta să fii pe la 25%,scor maxim de …sperat.Grav ar fi să se îmbete cu apă rece şi să creadă că PNL mai este o ,,mare sculă”…Cu o fuziune nefinalizată (în fapt un semi eşec)şi cu forțe centrifuge (ne)declarate este un lux să ai obiective ,,totale””….Mă rog,dacă reuşeşte să fie mai mult realist şi mai putin poet.

  Reply
  • 1 martie 2016 at 15:57
   Permalink

   Maestre, oricat de multi bani ai avea, este in zadar daca nu ai si putere, ori puterea se obtine prin control si influenta. Sa nu fim naivi, cu totii vrem asta, insa nu toti reusim sa o detinem. Matale ai fost un personaj foarte influent in perioada pdl-ista, asa zis personajul care statea dupa perdele cu beitii destepti si suflai la ceilalti ce se decidea. Acelasi lucru il vrea si omul asta, PUTERE. Are multi bani, dar nu are putere. Pariem un pronostic? Pana la Paste, Domnul Stan nu mai este Primar, intra Prisacaru in prima linie si o sa si castige in iunie, iar Miculescu Presedinte CJD. Nuș de ce-mi miroase mie ca asa se va intampla.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro