Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3704
17-1-2022

Demisie! PSD Dâmbovița mai pierde un parlamentar

Radu Popa, deputat  PSD de Târgoviște a anunțat astăzi Biroul Permanent al Camerei că a renunțat la calitatea de membru PSD și va activa ca independent. Alți 4 deputați PSD au făcut același lucru: Dumitru Chiriță, Florentin Gust, Petre Petrescu și Scarlat Iriza.

Radu Popa este la primul mandat de parlamentar. A fost ales pe listele PPDD, dar a pierdut sprijinul organizației în 2013. Pentru o scurtă perioadă a activat ca independent, după care a revenit în PSD, partid în care fusese înainte de 2012. Deputatul a fost vicepreşedinte al PSD Giurgiu înainte de a se alătura partidului lui Dan Diaconescu şi a lucrat o perioadă în cabinetul parlamentar al deputatului dâmboviţean Ion Stan. Ulterior, în cadrul PSD, a fost consilierul președintelui PSD Victor Ponta, pe probleme politice, calitate la care a renunțat în luna trecută. Popa a intrat în conflict cu Liviu Dragnea și susținătorii acestuia după ce a cerut ca acesta să-și asume eșecul pierderii prezidențialelor printr-o demisie. Popa este și în conflict cu președintele PSD Adrian Țuțuianu, pe care l-a acuzat că a obligat mai mulți primari să facă plăți fictive pentru a susține cheltuielile din campania electorală. Totodată, deputatul a anunțat că susține demersurile politice ale lui Mircea Geoană și Marian Vanghelie.

La alegerile generale din 2012, Târgoviștea s-a ales cu trei deputați: Ion Pârgaru, Florin Popescu și Radu Popa. Nici unul nu mai reprezintă la acest moment formațiunea cu care au intrat în parlament.

Distribuie:

6 thoughts on “Demisie! PSD Dâmbovița mai pierde un parlamentar

  1. Radu …..bun traseist …si lui Tutuianu si lui Ponta le.a placut cand a revenit in Psd din functia de deputat…un vot in plus in parlament….asa merita si Psd.ul si Tutuianu si Ponta cand au avut incredere intr.un traseist …un om fara onoare un neaica nimeni…..corb la corb isi scoate ochii…

  2. De ce independent ?Mai Popica,tu ne-ai vrajit (ca si ceilalti ) propus fiind de PPDD.Nu mai vrei talica deputat ,iti dai frumusel demisia din Palament si te apuci de barbut,alba-negra ,ce vreidar lasi locul gol.Pe locul matale fcem iar alegeri si ,poate castiga (desi nu cred ) care minte mai putin.Daca,matale nu mai vrei la PSD, O.K.,dar pleci .Valabil pentru toti golanii care gandesc si procedeaza ca tine !

  3. un mic truc de a putea obtine un nou post de parlamentar la o noua formatiune politica ( gen PLR sau PSD reformat ). Urmatorul demisionar s-ar putea sa fie Zisu, care a facut pentru Dambovita, cat am facut eu pentru Bistrita de exemplu. Nici nu stiu unde este, asa si el, Mai este Carmen Moldovan…. care in afara de framusete… nu a aratat nimic.

Leave a reply


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
getsbet Gopo

CITEȘTE ȘI

kiss2022-01.jpg
romserv.jpg
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Webhosting Armand Media