Delegaţia ALDE Dâmboviţa, alungată de la Zilele Comunei Vulcana Băi pentru că nu avea invitaţie nominală de la primar

Momente penibile la ziua communei Vulcana Băi. O delegaţie de 12 membri ALDE, invitaţi la eveniment de cei 4 conslieri locali ai formaţiunii, a făcut cale-n toarsă. Sursele noastre spun că  primarul Emil Drăghici  i-a întâmpinat cu răceală şi cu reproşul că nu au fost invitaţi de către el. După acest episod, delegaţia a decis să nu rămână la manifestări.
Ulterior printr-un comunicat de presă intitulat “Când neghiobia conduce satul”, preşedintele ALDE Dâmboviţa, Petre Ionel, confirmă situaţia incredibilă.
     O comuna damboviteana tocmai si-a sarbatorit zilele (28 si 29 Iunie). Nu stiati ? Pai nici nu aveati cum. Sunt tinute sub cheie si mai mult de atat, pentru ca nu poti participa decat daca primesti invitatie speciala din partea primarului. Altfel risti sa nu fi primit indiferent cine te-a invitat, cat de bune ar fi intentiile tale sau daca ai facut ceva pentru comuna. Si da, din partea primarului pentru ca localitatea nu are primarie. Dovada sta chiar tablita ce evidentiaza institutia pe care scrie cu majuscule “PRIMARUL COMUNEI VULCANA BAI”(dovada foto sau un drum pana acolo sa vedeti minunea). Este unicat in tara, in Europa nu am verificat. Se pare ca primarul, cu independenta-i binecunoscuta a uitat dupa atatea mandate ca primaria nu este o intreprindere individuala ce se conduce dupa bunul plac, din deplasare, concediu prelungit sau prin interpusi ci este a “urmasilor, urmasilor vulcanenilor in vecii vecilor”.
       In rest, daca respecti conditiile poti fi poftit chiar si la masa, cred.
       Onor primarului, numele este usor de aflat, cautati presedinte ACoR (Asociatia Comunelor din Romania).
 
         Presedinte ALDE Dâmbovița
                   Ionel PETRE

ValerianaGurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Statistici Trafic Google Analytics
Statistici Trafic.ro