Declaraţie lider de sindicat industria de apărare: „Clasa politică românească este praf”

Liderul de sindicat din industria de apărare de la nivelul judeţului Dâmboviţa, dar şi de la nivel naţional, Constantin Bucuroiu nu doreşte ca Opoziţia să dărâme Guvernul Dăncilă în urma moţiunii de cenzură care va fi dezbătută şi votată joi, 10 octombrie, în Parlamentul României! Chiar dacă sindicaliştii se simt ca între  „ciocan şi nicovală”,  pentru că nici Puterea, dar nici Opoziţia  nu au făcut mare lucru pentru  această industrie strategică a ţării, balanţa pare să încline totuşi mai mult în favoarea celor de la Putere…

„Eu tind să cred că moţiunea nu va trece, pentru că mă gândesc că partidelor din Opoziţie le e teamă de administrarea treburilor ţării, în momentul de faţă, deşi la vorbe sunt extraordinari de buni. Dar, sincer,  nici nu-mi doresc să treacă moţiunea, pentru că nu am văzut nici măcar un PNL –ist care să iasă în 4 ani şi să zică „băi, deştepţilor, avem trei mari unităţi din industria de apărare în judeţ. Ia, măi, să stăm şi noi de vorbă cu oamenii, cu liderii de sindicat şi să vedem ce se poate face, chiar nu putem noi să sprijinim, chiar dacă  suntem în opoziţie”? Nimic nu s-a întâmplat în 4 ani de zile şi cred că aceştia  nici nu ştiu unde sunt fabricile de armament. Şi atunci, cum să am încredere în oamenii âştia?

Ceilalţi, la fel, m-au dezamăgit şi m-au dezamăgit pe discuţii faţă în faţă, după două runde de discuţii la nivel de premier, cu toţi miniştrii  implicaţi… Toţi sunt praf, clasa politică românească este praf. Clasa politică românească este împânzită numai de şacali care nu stau decât să vadă murind toate cele… şi industria… şi tot ce implică economia românească… şi ei să profite. Sunt dezamăgit de tot ce se întâmplă în România asta pe plan politic…”, a punctat liderul de sindicat dâmboviţean, Constantin Bucuroiu, preşedintele Alianţei Sindicatelor din Industria de Apărare.

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro