De Dragobete – Iubește Românește! Liberalii i-au “îndulcit” pe îndrăgostiți – FOTO

Tinerii liberali au ales să îi sărbătorească pe îndrăgostiți, în stil tradițional românesc, pe 24 februarie, de Dragobete. Tineretul Național Liberal, filiala Dâmbovița, și Cluburile Studențești Liberale au dorit să le ofere un cadou inedit îndrăgostiților de orice vârstă. Așa că au pornit prin oraș și au oferit câte un tort în formă de inimă, în culorile PNL, baloane și felicitări, cuplurilor întâlnite. Cei mai mulți au fost foarte surprinși de gestul tinerilor liberali, cei mai în vârstă oferindu-le la rândul lor sfaturi pentru o viață de cuplu fericită. La acțiune au luat parte și președintele PNL Târgoviște Gabriel Cristache, alături de președintele TNL Dâmbovița, consilierul județean Adrian Mocanu.

“Am susținut cu  mare plăcere inițiativa tinerilor din organizație de a face surprize dulci îndrăgostiților din municipiu. Prin campania “De Dragobete – Iubește Românește”, vrem să atragem atenția asupra păstrării tradițiilor românești. Avem această sărbătoare, unică în lume prin specificul ei, Dragobetele, pe care suntem datori să o promovăm că un produs al culturii și tradiției românești, și care văd că pierde tot mai mult teren în favoarea unei sărbători comerciale. De aceea, îndemnul meu este: De Dragobete – Iubește Românește.”,  a fost mesajul președintelui PNL Târgoviște, Gabriel Cristache.

Acțiunea  a continuat pe seară și în căminele studențești, unde zeci de cupluri de tineri îndrăgostiți au fost premiate.  “Suntem alături și de tinerii din mediul universitar târgoviștean. Ne-am gândit la ei, pentru că, nu-i așa, la tinerețe dragostea e mai înflăcărată, dar și pentru a le reaminti că avem și noi, românii o sărbătoare a iubirii, Dragobetele, deci nu este nevoie să împrumutăm sărbătorile altora.”, a precizat, în cadrul acțiunii studențești, Adrian Mocanu, președintele TNL Dâmbovița.

Acțiunea “De Dragobete – Iubește Românește” continuă cu un concurs. Fotografiile cuplurilor, care au dorit să se înscris în concurs, vor fi postate pe contul de facebook al TNL Dâmbovița. Cele mai apreciate trei fotografii vor fi premiate cu câte o cină romantică la Hotel Tolea din Târgoviște.

tnl completare

 

tnl completare 2

 

tnl dragobete


Valeriana

Gurmand + Raiman
Daca ti-a placut acest articol il poti distribui:

Un gand despre “De Dragobete – Iubește Românește! Liberalii i-au “îndulcit” pe îndrăgostiți – FOTO

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro