Cristian Stan răspuns pentru PNL: “ședințele extraordinare sunt reglementate expres și nu eludează legea”

DECLARAȚIE DE PRESĂ

Îi rog pe cei din PNL să nu se mai facă de râs!

În lipsă de subiecte și de simț al ridicolui, consilierii PNL Târgoviște au ales să-și motiveze absența „in corpore” de la ședința extraordinară convocată ieri dimineață printr-un comunicat jenant.

Nu aveam, oricum, foarte mari pretenții de acuratețe juridică din partea lor, dar le transmit că ședințele extraordinare sunt reglementate expres și nu eludează cu nimic legea. Faptul că cei din PNL nu au habar de legislație nu înseamnă că ea nu există!

Îi invit, respectuos, să se abțină de la un circ banal și să pună osul la treabă. Rostul lor nu este doar acela de a se prezenta la casierie pentru a-și ridica indemnizațiile pentru ședința ordinară lunară, ci de a servi interesele comunității ori de câte ori sunt solicitați.

Din păcate, consilierii PNL aleg ei înșiși să joace roluri decorative prin astfel de atitudini. Ce e trist pentru ei e că n-au înțeles nimic din votul de pe 5 iunie și trăiesc în continuare într-o iluzie în care sunt propriii lor eroi. De desene animate, aș adăuga eu.

Daniel Cristian STAN

Primarul Municipiului Târgoviște


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

: 2 ganduri despre “Cristian Stan răspuns pentru PNL: “ședințele extraordinare sunt reglementate expres și nu eludează legea”

  • 20 septembrie 2016 at 13:42
    Permalink

    Bai Cristinele tata, legea nu este o plasa de siguranta pentru manerelile voatre. Procedurile prevazute de lege sunt un instrument de lucru pentru utilizare in mod rezonabil si in spiritul dreptatii . Daca le folosesti la limita sau in preajma ilegalitatii si jmecheriei se chema ca esti aproape de comportament de escroc , Cristinele tata!!! Acum nu mai esti avocat, esti primar dar nu cred ca te prinde haina!

    Reply

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro