Criminalul din Olanda a mai făcut închisoare în țara sa pentru infracțiuni sexuale

Criminalul din Olanda şi-a șters multe conturi de socializare chiar săptămâna trecută, înainte să se plimbe prin România în căutare de victime. A omis însă să îşi şteargă contul de Flickr, acolo unde a postat mai multe fotografii cu fetiţa logodnicei sale, care seamănă perfect cu victima sa din Dâmboviţa, Adriana Fieraru, pe care a sugrumat-o după ce, posibil, a violat-o.

Se pare că pedofilul a făcut închisoare în ţara sa pentru multiple infracţiuni sexuale, potrivit declaraţiilor fostei logodnice. A fost condamnat pentru hărţuire şi agresiune a unor femei. Ulterior, a fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce şi-a ispăşit pedeapsa.

Bărbatul locuia în Beers şi cumpărase acolo o fermă în mediul rural. Abia a avut vreun contact cu vecinii, doar cu fermierul de la care a cumpărat casa. “A locuit aici doar din mai. A fost un bărbat atât de drăguţ. Mi-a cumpărat casa şi am păstrat legătura”, spune vecinul său în lacrimi. Vecinul nu se aşteptase absolut ca V. să fie capabil de aşa ceva.

Potrivit fostei soţii, V. era foarte inteligent şi fermecător. A avut un job bun într-o companie IT. Luni, înainte de a veni în România, şi-a şters toate conturile de socializare.

(adevărul.ro)

 

 


Regata Valeriana

Gurmand + Raiman

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]

#Citeste si:Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public

Lasă un răspuns

Info politica de confidentialitate

Cititorii Gazetei - Google.com
Cititorii Gazetei - Trafic.ro