Gazeta Dambovitei | Cele mai noi știri din Targoviște și Dâmbovița

Ediția de luni, nr. 3662
6-12-2021

Corneliu Ştefan a sensibilizat Ministerul Tineretului si Sportului! În sfârşit, se repară acoperişul Sălii Sporturilor din Târgovişte

Ministerul Tineretului și Sportului a aprobat suma de 300 000 de lei pentru reabilitarea sălii din subordinea Direcției Județene de Sport și Tineret Dâmbovița, după ce ani de zile clădirea  a fost ignorată, atât primăria cât şi Consiliul Judeţean solicitând preluarea acestei pentru reablizare şi modernizare.

În luna mai, deputatul PSD, Corneliu Ştefan, a cerut ministerului să găsească soluţii pentru a aloca fondurile.Acesta şi-a motivat solicitarea subliniind că nu există o altă sală în municipiul Târgovişte proprie organizării de competiţii. Ştefan i-a adresat ministrului de resort o interpelare şi a solicitat să i se răspundă, oficial, în scris, dacă ministerul va aloca sau nu, banii. Printr-un ordin MTS de la finele lunii mai, comisia de specialitate a ministerul a aprobat suma de 300 000 pentru reparaţii cupolă.

Potrivit lui Claudiu Mănescu, directorul DJST,  lucările vor începe în maximum două luni. Înainte să aprobe suma de 300 000 de lei, MTS a alocat și 50 000 de lei pentru realizarea unui stdudiu fezabilitate în vederea modernizării sălii de lupte și box a Clubului Sportiv Târgoviște. Mai mult de atât, așa cum s-a exprimat Claudiu Mănescu, toți cei care vor ajunge în Sala Sporturilor vor avea acces gratuit la internet.

 

Distribuie:

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


hymarco
novarealex1.jpg Valeriana

Trimite știrea ta > 0737 449 352 > [email protected]
Gopo

CITEȘTE ȘI

soundservice SPMT
Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public [newsletter_form]
Webhosting Armand Media