Cititorii se plâng de condiţiile transportatorului Atyc! Călătorii, îmbăiaţi cu apă ruginită, direct în microbuz!

foto: de la cititori

Condiţiile de transport ale societăţii Atyc continuă să fie aspru criticate de călători. Mai mulţi cititori ai publicaţiei noastre au transmis poveşti similare despre condiţiile de transport.  Pe 14 mai, un grup de elevi au fücut o sesizare conducerii societăţii cu privire la mai multe nereguli, la care aşteaptă o reacţie:

Pe 14 mai, din plafonul unui autobuz ce aparține firmei Atyc, de pe ruta Vulcana de Sus – Târgoviște, cursa de la ora 6:30, s-a scurs apa cu rugină murdărind o mare parte din călătorii (elevi și studenți) aflați în acesta, emanând de asemenea un miros insuportabil. În ciuda celor întâmplate, cursa nu a fost oprită, călătorii continuând să meargă în acel autobuz, ba chiar mai mult, o parte dintre elevi au mers cu aceeași mașină și  retur din Târgoviște spre Vulcana de Sus la cursa de la ora 14:15. Revoltați de condițiile în care se circulă în autobuzele firmei Atyc, elevii au mers la sediul firmei pentru a face o plângere sperând ca se vor lua măsuri.

Pe lângă faptul că, prețul biletelor și abonamentelor este foarte mare, 240 de lei / luna , vehiculele cu care se circulă nu îndeplinesc condițiile necesare unei călătorii normale, regulate. Autobuzele sunt foarte vechi și se strica foarte des, sunt îmbibate în praf, nu au geamuri, iar aerul  pătrunde cu greu in acestea .  Și cum a fost cazul zilei de luni, călătorii s-au trezit murdăriți de apa cursă din plafonul autobuzului. Autobuzele ATYC au un număr foarte mic de locuri, iar mulți călători stau in picioare, acest lucru punându-le viața in pericol. Autogara este un loc mic și îngust unde de câteva ori s-a întâmplat ca persoanele sa fie lovite de vehiculele cu care se circula . Pe lângă faptul ca nu sunt mașini suficiente, acestea nici nu își respecta ora de plecare, întârzie de multe ori sau pleacă mult mai devreme.” ne-a semnat un cititor.

Condiţii similare sunt reclamate şi de o studentă a Universităţii Valahia: “Cu din ce în ce mai puține autobuze, microbuze sau autocare și recent, cu tot mai puțini șoferi disponibili, călătorii care plătesc absonente de călătorie către Atyc Târgoviște, dar și cei care plătesc călătoria la urcare, ajung să aibă parte de un drum umilitor. Compania de transport trimite pentru călătorii săi dube cu insuficient spațiu. Chiar dacă aceștia cunosc situația, nu fac nimic în această privință. Dubele sunt umplute chiar și cu de două ori mai multe persoane decât capacitatea lor și asta pentru că șoferilor le este milă și rușine de călători. Aceștia din urmă se plâng că au făcut reclamații, însă tot ce au primit au fost telefoane închise. Pe lângă toate acestea, oamenii își plătesc cursele dar nu primesc bilet. Deci, banii dați pe umilința de a merge îngrămădiți și în căldură ajung nejustificați în buzunarele nu se știe cui.”

Plângerile contra Atyc sunt constante de mai mulţi ani. Cu toate acestae societatea are de partea sa plenul Consiliului Judeţean Dâmboviţa care a tergiversat, şi apoi respins, toate propunerile de retrage ale licenţelor pe traseele cu probleme.

Centru Medical Valeriana


Daca ti-a placut acest articol il poti distribui pe:


Gurmand + Raiman

Un gand despre “Cititorii se plâng de condiţiile transportatorului Atyc! Călătorii, îmbăiaţi cu apă ruginită, direct în microbuz!

  • 17 mai 2018 at 21:39
    Permalink

    Atyc, se comporta mizerabil de peste 10 ani. Nu ei sunt de vina, de vina sunt autoritatile care primesc spaga si inchid ochii.

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica de confidentialitate (click pe acest link)


#Citeste si:

Newsletter Gazeta Dambovitei
Introdu adresa ta de e-mail si vei fi la curent cu cele mai importante stiri din Targoviste si din judetul Dambovita.
E-mailul tau nu va fi facut public
Statistici Google Analytics
Statistici Trafic.ro